Ostaja

Työpaikat / Ostaja

Ostaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Ostotehtävät/hankinta E. Ahlström Oy

Etsimme sinua yhteistyökykyinen ja aktiivinen ostaja, vahvistamaan ostotiimiämme. Varmistat ammattitaidollasi, että asiakkaamme onnistuvat omassa työssään ja saavat toimituslupauksemme mukaisesti nopeat ja sujuvat toimitukset. Tukenasi toimii kokenut viiden hengen hankintatiimi.

Vastaat tässä monipuolisessa tehtävässä sinulle nimettyjen tavarantoimittajien tilausprosessista ostoehdotusten käsittelemisestä laskutukseen. Laadit hinnastot ja huolehdit tavarantoimittajiesi tuotteiden varastoarvosta ja toimitusvarmuudesta. Lisäksi ylläpidät ja päivität tuotetietoja ERP, PIM ja SCM-järjestelmissä, sekä Synkassa. Teet päivittäin sujuvasti yhteistyötä eurooppalaisten tavarantoimittajiemme sekä sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, markkinoinnin ja varaston, kanssa. Tehtävän sisältö tulee vielä muotoutumaan tekijän ja tiimin tarpeiden mukaiseksi.

Sinulla on näyttöjä aikaisemmasta menestyksekkäästä ostotehtävien hoitamisesta. Parhaiten työssäsi onnistut, kun:

  • olet aikaansaava, tarkka ja itsenäinen tekijä
  • ymmärrät työsi merkityksen tukkukaupan menestyksessä ja sinulla on kykyä ja halua kehittää yrityksen ostotoimintaa osana ostotiimiä
  • jaat kanssamme rakkauden exceleihin ja niiden sujuvaan käyttöön
  • sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus ja mahdollisesti kokemusta käyttötavaroista

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn foodservice-toimialan houkuttelevimmassa yrityksessä. Olemme inspiroiva, modernisti ajatteleva ja sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä alan parhaiden osaajien ja kumppaneiden kanssa.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.9.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pinja Tolvanen 17.09. klo 13-14 ja 23.9. klo 13-14 puh. +358 45 7750 0056, sekä Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen osoitteessa julia.pollanen@barona.fi.