Päivittäistavaramyyjiä, Prisma Hyvinkää, HOK-Elanto

Työpaikat / Päivittäistavaramyyjiä, Prisma Hyvinkää, HOK-Elanto

Päivittäistavaramyyjiä, Prisma Hyvinkää, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Prisma Hyvinkää sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa kauppakeskus Willassa rautatieaseman läheisyydessä. Prisma Hyvinkää tarjoaa kaupungin laajimman päivittäistavaravalikoiman. Ison päivittäistavarapuolen lisäksi Prismasta löytyy kattava valikoima käyttötavaraa pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteissa. Myös viihde- ja kodintekniikan sekä rakentamisen ja remontoinnin osalta tarjoamme laajan valikoiman. Silloin kun aikaa ei riitä kauppareissuun, tilaat ostokset kätevästi verkosta Prisman Verkkokaupasta. Prisma on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 6-24. Prismassa työskentelee n. 100 kaupan alan ammattilaista.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää päivittäistavaratiimiin.

Tehtävään kuuluu vastuuvuorojen tekeminen vuorovastaavana. Vuorovastaavan tehtävä on vastuuvuorossaan ohjata päivittäisiä työtehtäviä koko päivittäistavarassa sekä päättää mahdollisten poikkeustilanteiden toimintatavat. Vastuuvuoron tärkeimmistä tehtävistä sovitaan yhteistyössä PT-päällikön tai PT-apulaispäällikön kanssa. Vastuuvuoroista maksetaan kaupan taulukkopalkan lisäksi vastuulisä.

Mitä odotamme sinulta?

Halukkuutta tehdä vuorovastaavan vuoroja.

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun.

Aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Monipuolisia ja vaihtelevia kaupan työtehtäviä luotettavalla työnantajalla.

Työkavereiksi joukon iloisia kaupan alan ammattilaisia.

Pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme keskimäärin 30h/viikko.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30 h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Torikatu 9, 05800 Hyvinkää