Vuoropäällikkö Hemingway's Hietalahti, Helsinki

Työpaikat / Vuoropäällikkö Hemingway's Hietalahti, Helsinki

Vuoropäällikkö Hemingway's Hietalahti, Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Hietalahden uusi VUOROPÄÄLLIKKÖ

Hemingway's vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen. Osallistut myös tilaus- ja taustatoimintoihin yhdessä ravintolapäällikön kanssa, ja toimit hänen sijaisenaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä Bonuksena tulevat Restelin erinomaiset henkilöstöedut.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, alkaen 27.9.2021, tai sopimuksen mukaan. Työ on ilta- ja yöpainotteista klo 13-02 välillä.

Arvostamme että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti.

Odotamme sinulla jo olevan vankka ammatillinen osaaminen baari- ja ravintolatyöskentelystä. Omistat myös anniskelu- ja hygieniapassit, ja hallitset sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi. Palkkaus katsotaan vastaamaan osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä