Tapahtumatyöntekijöitä Helsingin jäähallille

Työpaikat / Tapahtumatyöntekijöitä Helsingin jäähallille

Tapahtumatyöntekijöitä Helsingin jäähallille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Tapahtumaravintolat

Miltä kuulostaisi työskentely Helsingin jäähallilla, missä tapahtumia järjestetään aina lätkämatseista maailman luokan tähtien suurkonsertteihin? Tässä on loistava tilaisuus tehdä töitä pari kertaa viikossa mielettömässä miljöössä opintojesi rinnalla tai muun työn ohessa lisätienestinä erittäin joustavasti! Etsimme tarjoilijoita A la carteen ja aitioihin, baarityöntekijöitä sekä kioskityöntekijöitä!

Monipuolinen ravintolatarjonta mahdollistaa sinulle osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisen työnkuvan. Etsimme muun muassa seuraavia työntekijöitä:

  • À la carte-tarjoilija
  • Baarityöntekijä
  • Aitiotarjoilija
  • Kioskityöntekijä.

Työ tapahtuu Helsingin Jäähallin tilaisuuksissa tulevan syksyn, talven ja kevään aikana painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma työvuorolistasi ja ottaa vastaan ne työvuorot, mitkä sinulle sopivat!

Vaadittava aiempi kokemus vaihtelee työtehtävästä riippuen, tärkeintä on kuitenkin reipas, kohtelias, iloinen ja oppimiskykyinen asenteesi. Olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin, pidät vaihtelevasta ja nopeatempoisestakin työstä ja hurmaat asiakkaan omalla aurinkoisella persoonallasi.

Helsingin jäähallin ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Baronan työntekijänä.

Helsingin Jäähalli on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!