Autolasiasentaja Carglassille

Työpaikat / Autolasiasentaja Carglassille

Autolasiasentaja Carglassille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Tekniikka Asiakaspalvelu/palvelu Asennus/huolto Tuulilasivarikko Oy

Asiakaspalvelua ja asennusta – olisiko siinä sinun tulevan työsi yhdistelmä?

Carglassilla on tarjolla homma, jossa yhdistyvät lämmin asiakaspalveluhenkisyys sekä viileä lasin ja metallin kosketus. Vaikka et tietäisi autoista mitään, jatka lukemista: meille nimittäin ykkösenä on ihmiset eli asiakkaamme, ja etsimme nyt ennen kaikkea tyyppiä, joka nauttii siitä, että pääsee omalla osaamisellaan auttamaan asiakkaita. Lisäksi etsimme henkilöä, joka hallitsee sujuvasti kummatkin kotimaiset kielet.

Asentajanamme pääset hoitamaan alusta loppuun oman asiakkaasi palvelupolun. Alkaen siitä, kun asiakas astuu ovesta, aina siihen hetkeen, kun tämä taas istahtaa ratin – ja uusitun lasin – taakse. Näiden välissä sinä teet taikasi: vaihdat autoon uuden lasin tai korjaat nykyisen huolellisesti ja pitkälle hiottuja työvaiheita noudattaen.

Ketä me etsimme?

Haluat tehdä työsi hyvin, oli se sitten asiakaskohtaamisen aikana tai auton parissa ahertaessasi. Sydämesi läikähtää, kun pystyt ylittämään asiakkaan odotukset. Ja toisaalta hykertelet hieman, kun uusi lasi on tarkasti ja siististi paikoillaan ja voit kirjata homman hoidetuksi.

Mietitkö yhä, pitäisikö niistä autoista tietää jotain?

Ei tarvitse, me kyllä opetamme.

Nautit vastuusta, joka sinulla ja kollegallasi on, kun hoidatte yhdessä oman toimipisteenne. Avaatte korjaamon, otatte vastaan asiakkaat, asennatte uudet lasit, huolehditte työpäivän ja aikataulun sujuvuudesta sekä avustatte tarvittaessa toisianne. Olet reilu ja vastuunsa kantava työpari, ja huolehdit itsenäisesti omista asiakkaistasi ja asennustöistäsi.

Tiedät, että asiakkaan palvelumielikuva rakentuu monesta pienestä seikasta: rennosta tervetulotoivotuksesta, siisteistä työtiloista, sujuvasta palvelusta, aikataulussa pysymisestä ja hymystä.

Sitten ne teknisemmät edellytykset työhön:

  • Työssä edellytetään B-ajokorttia, jotta voit tarvittaessa siirtää asiakkaiden autoja.
  • Olet valmis tekemään työtä, johon kuuluu myös fyysisempiä työvaiheita. Näissä apunasi ovat erinomaiset työergonomiaa ja -turvallisuutta parantavat työkalut sekä tietysti asentajakollegat. Nauti toki halutessasi mielin määrin pinaattia, mutta Kippari-Kalle sinun ei tarvitse olla.
  • Jos sinulla on aiempaa kokemusta autopuolen töistä tai asennushommista, hieno juttu. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska me opetamme työn.
  • Siinäpä ne sitten olivatkin.

Mihin olisit tulossa?

Mietit ehkä, onko työ raskasta ja millaiset on työskentelyolosuhteet? Ei huolta, sinua ei odota pimeä rasvamonttu eikä sinun tarvitse viettää iltojasi voimalajien parissa tehtävästä suoriutuaksesi. Carglassin toimipisteet ympäri Suomen ovat puhtaita, valoisia ja nykyaikaisia työpaikkoja. Kiinnitämme erityistä huolta työturvallisuuteen sekä siihen, että asentajiemme on mahdollisimman vaivaton tehdä töitä. Työvälineemme ovat ensiluokkaiset ja edistykselliset, ja ne on suunniteltu juuri Carglassin käyttöön ympäri maailman.

Työ on täysipäiväinen ja vakituinen, ja töitä tehdään päivävuorossa arkena. Variaatiota syntyy sesongeista. Talvella laseja vaihdatetaan vähemmän, mutta kesällä työtunnit saattavat olla hektisempiä. Me kuitenkin huolehdimme siitä, että ylibuukkauksia ei tehdä: jokaiselle työvaiheelle ja asennustyölle on varattu hyvä siivu työaikaa.

Hae nyt – odotamme sinua!

Jos siisti, vastuullinen työ asiakaspalvelun lämmössä ja autojen kiillossa kiinnostaa, jätä hakemuksesi. Emme malta odottaa, että päästään tutustumaan!

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten mitä nopeammin toimit, sen parempi. Paikka täytetään heti, kun löydämme seuraavan uuden carglassilaisen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan syksyn 2021 aikana.

Tutustu Carglassiin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/carglass

Kivihaantie 9, 65300 Vaasa