Varastotyöntekijä Alppilaan

Työpaikat / Varastotyöntekijä Alppilaan

Varastotyöntekijä Alppilaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto

Haluatko työpaikan Helsingin keskustan läheisyydestä? Haluatko itsenäiseen fyysiseen työhön, jossa päivät vietetään mukavan tiimin ympäröimänä rutiininomaisissa tehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin reipasta ja ahkeraa työntekijää tuotannon ja logistiikan tehtäviin. Työ pitää sisällään tuotteiden pakkaamista tuotantolinjalla sekä avustavia varaston tehtäviä. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa arkisin, mutta toivomme sinulta löytyvän pientä joustoa suuntaan tai toiseen. Tehtävässä pärjää itsenäisessä ja fyysisessä työssä viihtyvä henkilö. Arvostamme työntekijää valitessamme asennetta ja motivaatiota tehdä töitä.

Tarjoamme sinulle vähintään vuoden loppuun asti kestävän kokoaikaisen työn, hyvällä sijainnilla sekä työporukalla varustettuna. Tehtävässä hyvin suoriutuvalla henkilöllä on myös mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön valikoituessa tehtävään.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!