Projektisihteeri

Työpaikat / Projektisihteeri

Projektisihteeri

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Rakennusala Suunnittelu Toimistotyö Settle Oy

Haluatko olla mukana toteuttamassa uniikkeja asumisen unelmia? Oletko etsimämme kokenut projektisihteeri?

Haemme nyt asiakkaallemme Settle Oy:lle projektisihteeriä Espoon Keilaniemeen.

Settlen ammattilaiset osaavat talohankkeisiin liittyvät asiat, mutta rakennusprojektien dokumentointiin, sisäiseen ja ulkoiseen tiedonvälitykseen sekä talouden seurantaan olisi tarpeellista löytää joukkoon kokenut projektisihteeri. Projektisihteeri on ennakkoluulottomalla ja reippaalla asenteella varustettu, jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen, joka ottaa tärkeät tehtävät haltuun ja vastuulleen.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • asiakaspalvelu

  • projektien dokumentoinnista huolehtiminen

  • seurantaraporttien valmistelu

  • työmaakokouksiin osallistuminen

  • budjettien laatiminen

  • laskutus

  • yhteydenpito projektin osapuolten välillä

  • takuutöiden koordinointi

  • sisustushankintojen tekeminen

Nautit työskentelystä suoraan asiakkaiden kanssa ja olet työssäsi tarkka etkä hätkähdä yksityiskohtien määrästä. Toivomme sinun olevan persoonaltasi vastuuntuntoinen, sosiaalinen ja viestinnällinen henkilö, joka tulee toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa.

Settlen tyylikäs ja rauhallinen avotoimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa muutaman askelen päässä metrosta, mutta liikut myös lähialueilla työmaapalavereissa, joten autosta ja ajokortista on tehtävässä hyötyä. Rakentamiseen ja projektinhallintaan liittyvä osaaminen sekä kokemus esimerkiksi keittiösuunnittelusta ja muusta vastaavasta suunnittelutyöstä on toivottavaa ja auttaa suuresti työskentelyä, kuten myös kokemus talousohjelmien käytöstä (esim. Procountor). Työkieli on suomi, mutta asioita hoidetaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Mikäli paikka kuulostaa sinulta, lähetäthän CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.9.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Työsuhde solmitaan ainakin aluksi Baronan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa rekrytointikonsultti Sanna Lamminen numerosta +358 50 340 9104 tiistaina 14.9. klo 10–11 ja perjantaina 17.9. klo 13–14 tai sähköpostitse sanna.lamminen@barona.fi.