Ratkaisumyyjä

Työpaikat / Ratkaisumyyjä

Ratkaisumyyjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Myyntitehtävät Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona Sote Oy

Etsimme nyt lupaavassa kasvuvaiheessa olevalle liiketoiminnallemme ratkaisumyyjää.

Barona Soten tavoitteena on auttaa suomalaisia terveydenhuollon organisaatioita ratkomaan työntekijäpulan tuomia haasteita kokonaisvaltaisesti palveluillamme kuten henkilöstöpalvelut, osa- ja kokonaisulkoistukset ja erilaiset prosessikehityksen ja automaation ratkaisut.

Etsimme nyt erittäin kiinnostavassa alkuvaiheessa olevalle sote-liiketoiminnallemme asialleen omistautuvaa

Ratkaisumyyjää

Tärkein tehtäväsi on avata ja pitää yllä yhteyksiä julkisen ja yksityisen sektorin nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa. Selvität erityisesti työvoimansaatavuuteen ja -hallintaan liittyvät haasteet ja rakennat yhdessä palveluorganisaatiomme kanssa asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.

”Keihäänkärkenä” myyntisalkussasi on kansainvälinen rekrytoinnin palvelukonseptimme. Kansainvälisen rekrytoinnin palvelumme on eettinen ja kansainvälistä tunnustusta saanut malli, jossa tarjoamme sote-alan asiakkaillemme ja työntekijöillemme täyden palvelun paketin sisältäen asiantuntevan rekrytointiprosessin, kattavan lähtömaakoulutuksen, lupaprosessit, relokaatiopalvelut ja oppisopimusohjauksen kotimaassa. Kokemuksen karttuessa odotamme kuitenkin, että otat merkittävän roolin myös muiden palveluidemme myynnissä.

Arjessasi olet aktiivisesti yhteydessä uusiin ja nykyisiin asiakkaisiimme, kartoitat liiketoimintamahdollisuuksia ja tarjoat uusia palveluita. Vastaat myös osaltasi asiakkaidemme yhteydenottoihin, joita markkinointitiimimme liiketoiminnan tueksi meille kanavoi.

Odotamme että sinulla on jo kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä joko julkisen tai yksityisen sektorin parissa. Ymmärrät myyntiprosessin perusteet ja lainalaisuudet ensi kontaktoinnista tarvekartoitukseen, ja tarjouksesta kaupan klousaamiseen ja osaat kuljettaa sen eteenpäin systemaattisesti. Ideaalitilanteessa sinulla on jo kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin asiakkaiden kanssa toimimisesta ja palveluiden toimittamisesta. Henkilöstöpalvelualan ymmärrys tai kokemus on tehtävässä eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä tarjoamme sinulle siltä osin kattavan perehdytyksen.

Tärkeintä on, että olet työtavoiltasi tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen. Opit nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita syvällisesti ja avaamaan rohkeasti myös keskusteluja, joihin sinulla ei ole vielä täysin valmista ratkaisua.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden haastaa itsesi ammatillisesti. Tukenasi ovat Barona ja Bravedo-konsernin erittäin monialainen osaaminen. Liiketoimintamme on vasta alussa, yhtiö on perustettu noin vuosi sitten, joten kyvykkäällä tekijällä on mahdollisuus kasvaa yhdessä liiketoimintamme kanssa erittäinkin vastuullisiin tehtäviin tulevaisuudessa.

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki