Kokki / dieettikokki Varuskuntaravintola Ruben

Työpaikat / Kokki / dieettikokki Varuskuntaravintola Ruben

Kokki / dieettikokki Varuskuntaravintola Ruben

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Janakkala Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Leijon Catering Oy

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista KOKKIA / DIEETTIKOKKIA Varuskuntaravintola Rubeniin Parolannummelle.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa monipuoliseen arkityöhön tuo vaihtelua ja elämyksiä esimerkiksi osallistuminen maastoleireille sekä tilaustarjoilu- ja edustustehtäviin.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Toivomme, että sinulta löytyy dieettikokin tutkinto ja kokemusta erityisruokavaliopalveluiden tehtävistä suurtalouskeittiössä Olet valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Etsimme henkilöä 6-12 kuukauden määräaikaiseen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työaikasi sijoittuu ma-su klo 05:00-18.30 välillä.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla, lisäksi tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.