IT-asiantuntija (M365)

Työpaikat / IT-asiantuntija (M365)

IT-asiantuntija (M365)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Hei sinä pilvipalveluosaaja – meillä olisi sinulle mielenkiintoinen paikka tarjolla! Onko sinulla pilvipalveluiden perusteet halussa, mutta haluat syventää osaamistasi? Etsitkö ketterää ja jatkuvasti kehittyvää ICT- alan yritystä, jossa pääset työskentelevään rennossa, mutta asiantuntevassa työyhteisössä?

Etsimme asiakkaallemme ICT Elmolle pilvipalveluosaajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Roolissasi tuet, ylläpidät ja kehität Microsoftin tuoteperheeseen kuuluvia sovelluksia erilaisissa asiakasympäristöissä. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi erilaisissa asiakasprojekteissa sekä kehittymään ammattilaiseksi osana Elmon asiantuntevaa IT-tiimiä. Olet mukana myös asiakastapaamisissa teknisenä asiantuntijana antamassa näkemyksiä ja ehdotuksia sekä löytämässä ratkaisuja asiakkaiden toiveisiin.

Etsimme henkilöä, jolla on entuudestaan muutaman vuoden kokemus Microsoft 365 -ratkaisujen hallinnoinnista, tuntemusta Microsoftin eri hallintaportaaleista sekä kokemusta pilvipalveluihin liittyvistä projekteista. Olet kiinnostunut tietoturvasta ja osaat huomioida tietoturvallisuuden ylläpitämisissäsi Microsoft 365 toiminnoissa (esim. MFA). Olet aikaisemmin työskennellyt myös Azuren ja laitehallinnan parissa. Työhösi sisältyy paljon kommunikointia eri sidosryhmien kanssa, ja sen vuoksi toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kääntää teknisiä asioita kansankielelle. Emme kuitenkaan vaadi, että hallitset kaiken täydellisesti, vaan toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea aitoa halua lähteä syventämään osaamistasi yhdessä Elmon kanssa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työajat sijoittuvat toimistoaikojen puitteisiin. Elmon viihtyisät toimitilat sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa, mutta työssä on myös etätyöskentelymahdollisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan Elmolle.

Toivottu osaaminen pähkinänkuoressa:

  • Riittävä Microsoft 365 palveluiden osaaminen aikaisempien työtehtävien, projektien, harrastuneisuuden, muiden hankkeiden tai soveltuvan tutkinnon kautta
  • Aikaisempaa kokemusta Microsoft Defender tuoteperheestä, laitehallinnan (Intune) ja Bitlocker osaamista
  • Microsoft Windows Autopilotin hallinta katsotaan eduksi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia eri sidosryhmien kanssa
  • Ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta ja palavaa halua syventää ammatillista osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Laajat kehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa ICT-alan yrityksessä
  • Mukavan työyhteisön sekä asiantuntevan tiimin ja esimiehen täyden tuen
  • Itsenäisen roolin sekä vaihtelevat työtehtävät ylläpito-, kehitys- ja projektitehtävissä
  • Elmon kattavat ja monipuoliset luontaisedut

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi saman tien, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.