Sähköasentajia Konecranesille (suorarekrytointi)

Työpaikat / Sähköasentajia Konecranesille (suorarekrytointi)

Sähköasentajia Konecranesille (suorarekrytointi)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tekniikka Konecranes Finland Oy

Haemme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkään sähkölaitetehtaan tuotantoon motivoituneita ja ammattitaitoisia sähköasentajia. Vakituinen työsuhde solmitaan Konecranesin kirjoille, mutta rekrytointiprosessin hoitaa Barona.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Tehtaamme valmistaa raskaiden nostureiden sähköohjausjärjestelmiä, joiden parissa työskentely tarjoaa monipuolisia ja laaja-alaisia sähköasennustehtäviä. Asiakkaillemme valmistuvat yksilöidyt, laadukkaat nosturit, joiden valmistuksessa painotamme korkeatasoista työjälkeä.

Tulet osaksi sähkölaitetehtaan osaavaa työyhteisöä. Työskentelet tehtaalla soluissa itsenäisesti, mutta rinnallasi on aina ammattilaisten porukka, joiden osaamista voit tarvittaessa hyödyntää. Työaikasi on 40 tuntia/viikko. Lisäksi käytössä on työaikaliukuma, mikä tarjoaa joustavat mahdollisuudet muun elämän tarpeiden huomioimiseen.

Mitä odotamme sinulta?

• Olet suorittanut sähkötekniikan perustutkinnon

• Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä

• Osaat lukea sähkökuvia

• Sinulla on kokemusta kojekaappien kasaamisesta ja johdotuksesta

• Omaat hyvän hahmotuskyvyn (Layout- suunnittelua varten)

• Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisuuden ja kyvyn ratkaista ongelmia

• Sinulla on IT:n- ja MS Officen perustaidot

• Suomenkielen taito on välttämätön työssäsi

• Omaat vähintään englannin kielen perustaidot

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 23.9.2021 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja sovimme aloitukset mahdollisimman pian!

Lähetä hakemuksesi osoitteessa careers.barona.fi

koneenkatu 8, 05830 Hyvinkää