CTO Túlkan teknologiavastaavaksi

Työpaikat / CTO Túlkan teknologiavastaavaksi

CTO Túlkan teknologiavastaavaksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Tulka Oy

Sinä kokenut kehittäjä, arkkitehti tai start-up kannukset ansainnut CTO. Kaipaatko merkityksellistä työtä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan? Oletko kiinnostunut palvelujen tehokkuudesta ja teknologiasta? Túlka-palvelu tarjoaa ammattitulkin muutamassa sekunnissa kielimuuritilanteisiin viranomaisten ja vieraskielisten ihmisten kohdatessa. Palvelussamme yhdistyy kokonaisvaltainen palveluasenne ja uusin teknologia.

Túlkan tehtävä on mahdollistaa eri kieltä puhuvien ihmisten välinen vuorovaikutus. Kehitämme uutta teknologiaa ja -toimintamalleja, joilla asiakaskokemus paranee ja kielipalvelun toimittaminen tehostuu. Samalla luomme uutta markkinaa mahdollistamalla tulkkauksen nopeissa on-demand tilanteissa. Tuotamme kielipalveluita yli 80 kunnalle ja kaupungille, sairaanhoitopiireille sekä valtion eri toimijoille. Kielivalikoimaamme kuuluu yli 70 kieltä.

Perinteisestä poikkeava Túlka-palvelu toimii esimerkiksi mobiilisovelluksen kautta: Túlka-tulkit saavat asiakkaan tulkkauspyynnöstä viestin, heistä nopein poimii pyynnön itselleen ja tulkkaa videon tai äänen välityksellä. Asiakas saa käännöspalveluita sekä tulkkauspalvelua ennalta varaten tai välittömästi ilman ajanvarausta - uudenlaista, helppoa ja nopeaa!

Etsimme Túlkalle CHIEF TECHNOLOGY OFFICERia

Nykyisen CTO:n siirtyessä yhtiössä muihin tehtäviin, haemme hänen tilalleen henkilöä monipuoliseen vastuulliseen esimies- ja kehitystehtävään.

Pääosa CTO:n tehtävistä liittyy tiiminvetoon, sisäisten prosessien rakentamiseen, kehittämiseen ja asioiden koordinointiin. Olet edelleen kiinnostunut hands-on kehittämisestä. Olemme automatisoimassa toimintoja ja integroimme palvelua isojen julkisten toimijoiden järjestelmiin. CTO vastaa työn koordinoinnista, resursoinnista ja hankinnoista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Työn haasteet tulevat skaalautuvuuden ja kasvavan volyymin kautta.

Mitä olemme hakemassa:

Haemme henkilöä, jolla on laaja-alaista käytännönkokemusta sekä sisäisen, että ulkoistetun kehittäjätiimin kanssa työskentelystä. Olet työskennellyt tuotekehitystiimissä kehittäjänä ja tiiminvetäjänä. Olet tekijätyyppiä, jolta luonnistuu suunnittelu ja myös toteutus. Tässä auttaa sujuva JavaScript-kehittäjäkokemus, backend-järjestelmien suunnittelukokemus, sekä AWS tai muiden cloud-teknologioiden tuntemus.

Ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse tai osata; olet nopea oppimaan ja osaat delegoida. Joustavuus ja monipuolisuus ovat valttia. Pystyt sietämään keskeneräisyyttä ja viemään läpi kehityshankkeita hyvässä yhteistyössä tiimin kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Yrityksenä Túlka on jo vakiinnuttanut liiketoimintansa ja näemme edelleen paljon mahdollisuuksia kehittää ja laajentaa palvelua jopa uusien käyttäjäryhmien avuksi. Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan ihmisten väliseen kommunikointiin. Vahva verkostomme antaa kaikki edellytykset onnistua.

Herättikö ajatuksia ja kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi hakulinkin kautta CV:n, palkkatoiveen ja lyhyen esittelyn kera. Lisätietoja tehtävään antaa Barona IT:n henkilöstökonsultti Arja Martikainen ti-to 14-15 0407621564.