Varastovastaava Quant Finland Oy:lle Mikkeliin

Työpaikat / Varastovastaava Quant Finland Oy:lle Mikkeliin

Varastovastaava Quant Finland Oy:lle Mikkeliin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Savonlinna Jyväskylä Lappeenranta Lahti Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Quant Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme Quant Finland Oy:n Mikkelin toimipisteelle varastovastaavaa pidempiaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varastovastaavan toimenkuva on erittäin monipuolinen. Tehtävääsi kuuluu muun muassa huolehtia tavaran hankinnasta, hyllyttämisestä ja laskujen käsittelystä. Vastaat myös kunnostettavaksi lähetettävistä nimikkeellisistä varaosista ja tuet huoltojen valmisteluja. Tässä työssä pääset osaltasi hoitamaan ja kehittämään kunnossapidon varastotoimintoja kokonaisuutena.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
  • Hyviä IT-taitoja
  • Englannin kielitaitoa (kirjallinen)
  • Kokemusta varastoitoimintojen ja varastonhallinnan ylläpitämisestä ja kehittämisestä

Eduksi katsomme:

  • Teknisen tai kaupallisen koulutuksen
  • Kokemuksen kunnossapitojärjetelmistä
  • Kokemusta tuotannonohjausjärjestelmästä Microsoft AX

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun työn osana ammattitaitoista tiimiä ja kattavan perehdytyksen tehtävässä onnistumisen tueksi. Työn toivottu aloitus viimeistään marras-joulukuussa ja tarjolla alkuun määräaikainen työsuhde, jossa työllistyt Baronalle. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen voi avata mahdollisuuden rekrytoitua suoraan Quant Finland Oy:lle määräaikaisuuden jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronalla Joel Pulkkinen puhelimitse numerosta 050 322 3278 tai joel.pulkkinen@barona.fi