Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Työpaikat / Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Tekniikka Toimistotyö

Etsimme kansainvälisessä kentässä toimivalle asiakkaallemme kahta tilauskoordinaattoria Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka mutta jatko on myös mahdollinen. Toivottu aloitus on lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Tilauskoordinaattorina toimit keskeisessä roolissa asiakastilausten verifioinnissa. Huolehdit ja tarkistat, että uudet tilaukset täsmäävät asiakaskohtaisiin hinnastoihin, tarjouksiin ja sopimuksiin. Tarvittaessa tarkastat myös tilauksiin tehtyjen muutosten täsmäävyyden. Tehtävä on itsenäinen mutta toimit yhteistyössä muun tiimin sekä sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin kanssa.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi uransa alkuvaiheilla olevalle tradenomille. Vastaava työkokemus on eduksesi, muttei välttämätöntä. Työ on rutiininomaista ja pitkäjänteistä sekä tarkkuutta vaativaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä huomioida yksityiskohtia sekä paneutua huolella asiakaskohtaisiin dokumentteihin, kuten sopimuksiin. Ongelmatilanteissa etsit ratkaisuja oma-aloitteisesti mutta ennen kaikkea uskallat myös pyytää apua. Sinulla on ajantasaiset IT -taidot ja toimit sujuvasti eri järjestelmien parissa. Asiakkaallamme on käytössä SAP ja Salesforce, joten kyseisten järjestelmien käyttökokemus on sinulle eduksesi.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden polkaista urasi käyntiin teknologiateollisuuden huippuyrityksessä. Tehtävään perehdytys on asiakkaan toimitiloissa paikan päällä mutta tämän jälkeen työtä tehdään etänä. Haethan tehtävää pian – käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Työsopimus solmitaan Barona Teollisuus Oy:n ja työntekijän välille. Baronan työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset ja vaihtuvat edut esimerkiksi kuntosaleille ja yhteistyökumppaneidemme verkkokauppoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.