Annosjakelun tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Annosjakelun tuotantotyöntekijä

Annosjakelun tuotantotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Lääketeollisuus/farmasia Logistiikka/kuljetus/liikenne Pharmaservice Oy

Oletko tarkka ja ripeäotteinen työntekijä? Etsitkö kokoaikaista sekä pitkäaikaista työpaikkaa tuotantotöiden parissa?

Etsimme asiakkaallemme PharmaServicelle annosjakelun tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin Helsingin Herttoniemen toimipisteeseen. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä pääsääntöisesti arkisin kello 7–21 välisenä aikana, mutta odotamme valmiutta työskennellä kello 6–22 välisissä työvuoroissa.

Tehtäviisi tuotantotyöntekijänä kuuluu pääasiassa annosjakelukoneiden, tarkastuskoneiden ja muiden laitteiden käyttö sekä puhdistus. Muita työnkuvaan kuuluvia tehtäviä ovat muun muassa annospussien tarkastus sekä läpipainopakkauksien purku.

Hakijalta odotamme ja arvostamme:

• Kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä.

• Tarkkaavaisuutta sekä huolellisuutta.

• Joustavuutta työtehtävissä tilanteiden vaatiessa.

• Kokemus annosjakelusta tai lääketyöntekijän koulutus katsotaan eduksi. Kaikki opetetaan perehdytyksen kautta, joten koulutus/kokemus ei ole välttämätön.

• Hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito.

Palkkaus on apteekkien työntekijöiden työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tärkeässä roolissa osana kansainvälistä organisaatiota ja uramahdollisuuksia. Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana ja työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla.

Sahaajankatu 24, 00880 Helsinki