Avoin haku On-site Support tehtäviin

Työpaikat / Avoin haku On-site Support tehtäviin

Avoin haku On-site Support tehtäviin

Hakuaika päättyy 26.09.2021

Turku IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme yritysasiakkaillemme IT-tuen osaajia erilaisiin työtehtäviin Turun alueelle. Etsimme mm. IT-asentajia projekteihin sekä lähitukihenkilöitä erilaisiin kohteisiin. Voit olla etsimässä pitkäaikaisempaa työtä tai työtehtäviä lyhyelle aikavälille.

Lähitukihenkilö (on-site)

Haemme yritysasiakkaillemme lähitukihenkilöitä erilaisiin projekteihin tai pidempiin tehtäviin. Toimenkuva on laaja ja määrittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Päivittäinen työskentely koostuu mm. työasema-asennuksista, teknisestä ongelmanratkonnasta sekä käyttäjätuesta yritysasiakkaille. Tarvitset järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä, sillä asiakasympäristöissä ratkaistavat tietotekniset ongelmat ovat usein monipuolisia. Tehtävässä tarvitset vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä osaamista mm. Windows 10 ja O365 ympäristöistä. Työn liikkuvan luonteen vuoksi tehtävät saattavat toisinaan edellyttää myös ajokorttia tai oman auton käyttömahdollisuutta.

IT-asentaja (projektit)

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus sekä työasemien ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistotyöaikojen puitteissa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Tarjoamme sinulle:

  • Huippukollegat ja täyden tuen työskentelylle asiantuntevalta tiimiltä ja esimieheltä
  • Hyvän työilmapiirin, itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
  • Monipuoliset teknisen tuen tehtävät vaihtelevissa työympäristöissä

Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa teknisessä ympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö! Mainitsethan hakemuksessasi, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Liitäthän hakemukseesi myös tiedon jos sinulla on auto käytössäsi.

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

Jos olet kiinnostunut IT-tuen työmahdollisuuksista, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si.