KAIZEN-ASIANTUNTIJA, TEKNOS OY

Työpaikat / KAIZEN-ASIANTUNTIJA, TEKNOS OY

KAIZEN-ASIANTUNTIJA, TEKNOS OY

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Nurmijärvi Tekniikka Teollisuus/tuotanto Konsultointi/valmennus Teknos Oy

Kiinnostavatko uudet urahaasteet kunniahimoisten kehitystavoitteiden ja muutosjohtamisen parissa? Nautitko yhteistyöstä ja innovoinnista asiantuntevien kollegojen sekä sidosryhmien kanssa? Tunnetko Kaizen- ja Lean- kehittämismallit kuin omat taskusi? Haluatko päästä kehittämään ja organisoimaan ainutlaatuista jatkuvan parantamisen mallia menestyneessä suomalaisessa perheyrityksessä ja globaalissa konsernissa?

Tule Teknos Oy:lle Kaizen-asiantuntijaksi! Rekrytoinnin asiantuntijana toimii Barona, ja valittava henkilö työllistyy suoraan Teknos Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Keskeisimmät tehtävät:

Teknos Oy:n Kaizen-asiantuntijana pääset integroimaan ja soveltamaan Kaizen-mallia kaikissa Suomen toiminnoissa. Työskentelet Teknos Oy:n Helsingin ja Rajamäen tehtaiden tukena ja toimit organisaation muiden Kaizen-asiantuntijoiden matriisiesihenkilönä. Arjen työssäsi olet tiiviisti läsnä tehtailla ja tuot toimintaan oman näkemyksesi ja osaamisesi.

Tärkeä osa työtäsi on valmentaa ja kouluttaa työntekijöitämme yhdessä esihenkilöiden ja muiden Kaizen-asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyössä kehitätte myös entistäkin parempia tapoja jakaa parhaita toimintamalleja. Työssäsi tuet esihenkilöitämme ja työntekijöitämme kaikissa toiminnoissamme toimimaan Kaizen-mallimme mukaisesti. Tehtäväsi sisältää myös kansainvälistä yhteistyötä konsernimme muiden maiden kanssa.

Työtehtävissäsi pääset myös koordinoimaan, seuraamaan ja kehittämään Teknoksen Kaizen-järjestelmän käyttöönottoa. Kaiken toimintasi keskiössä on Teknoksen toiminnan jatkuva parantaminen. Raportoit Teknos Oy:n toimitusjohtajalle ja teet läheistä yhteistyötä kaikkien Teknos Oy:n toimintojen kanssa.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta
 • Aiempaa kokemusta Kaizen- sekä Lean- malleista
 • Projektiosaamista
 • Esiintymis- ja kouluttamistaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
 • Erinomaisia viestintätaitoja
 • Uskallusta haastaa vallitsevia ajatuksia eri toiminnoissa tarpeen tullen
 • Aiempaa kokemusta muutosjohtamisesta
 • Strategiakeskeistä ajattelu- ja työskentelytapaa

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen vakituisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessämme
 • Tukemme, kannustuksemme ja panoksemme osaamisesi kehittämiseen
 • Rennon ja avoimen työyhteisön ja työskentelyilmapiirin asiantuntevassa sekä hyvinvoivassa työyhteisössä
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työsi sisältöön ja koko organisaatioomme sekä yrityksemme liiketoimintaan
 • Monipuoliset kansainvälistymis-, verkostoitumis- ja urakehitysmahdollisuudet

Teknos Oy työpaikkana

Meillä Teknoksella työnteko ja johtaminen perustuvat matalaan hierarkiaan, yhteistyöhön ja sujuviin prosesseihin. Vaikka olemme tänä päivänä suuri kansainvälinen konserni, mutkattomassa ja dynaamisessa toimintakulttuurissamme näkyy vahvasti perheyritystaustamme. Työyhteisössämme vallitsee voimakas yhteishenki ja päätökset tehdään avoimesti sekä henkilöstöä kuunnellen. Ylin johtomme on helposti lähestyttävä ja saavutettavissa, ja vaikkapa konsernijohtajan kanssa voi istahtaa rennosti kahville keskellä arkista aherrusta.

Me Teknos Oy:lla välitämme jokaisesta työntekijästämme aidosti sekä ihmisenä että ammattilaisena ja kannamme vastuun jokaisen meillä työskentelevän ammattilaisen hyvinvoinnista. Panostamme työntekijöidemme arkeen muun muassa laadukkaalla johtamisella, terveellä organisaatiokulttuurilla, mielekkäillä työtehtävillä, mahdollisuudella vaikuttaa omaan työhön, hyvillä työtiloilla ja -välineillä sekä monipuolisilla liikunta-, terveys- ja hyvinvointietuuksilla. Tiedämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja uskomme strategiallemme keskeiseen tasapainoon myös työn ja vapaa-ajan kesken. Tiedämme, että henkilöstömme on työstään aidosti innostunutta, ja luotamme sen panokseen sataprosenttisesti.

Työntekijämme kuvailevat organisaatiotamme muun muassa joustavaksi, kehittyväksi, pitkäjänteiseksi, arvostavaksi, kuuntelevaksi, luottavaksi ja luotettavaksi sekä reiluksi ja avoimeksi (*Teknoksen anonyymi avoin henkilöstötutkimus 2019). Emme pidä tätä itsestäänselvyytenä, vaan työskentelemme entistäkin paremman työntekijäkokemuksen eteen joka päivä. Mallimme kaikessa kehittämisessä perustuu japanilaislähtöiseen Kaizen-menetelmään, ja uskommekin jatkuvaan parantamiseen pienin, hyvin suunnitelluin askelin, joista muodostuu ajan saatossa suuria parannuksia. Kaiken parantamisen ja kehittämistyön teemme ihmisiä tukien ja heitä palvelevaksi – emme koskaan heidän kustannuksellaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), joka on parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.