L1-tason IT Specialist, Vantaa

Työpaikat / L1-tason IT Specialist, Vantaa

L1-tason IT Specialist, Vantaa

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa IT/tietoliikenne GSGroup Finland Oy

Nautitko asiakkaiden parissa työskentelystä sekä teknisten ongelmien ratkaisemisesta? Löytyykö sinulta jo hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä ja palavaa haluaa lähteä kasvattamaan osaamistasi entisestään? Etsitkö vakituista työpaikkaa PK- seudulta?

Etsimme asiakkaallemme GSGroup Finland Oy:lle IT specialistia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tulet palvelemaan yritysasiakkaille GSgroupin omiin paikannusjärjestelmiin liittyen. Työtehtäviisi kuuluvat teknisten tukipyyntöjen vastaanottaminen sekä puhelimitse että sähköpostitse, asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaiseminen sekä heidän ohjeistaminen/auttaminen esimerkiksi järjestelmiin liittyen. Pääset osallistumaan myös asiakaspalavereihin myynnin tueksi ja olemaan mukana uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu myös fyysisten laitteiden varastonhallinta. Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan GSgroupin toimitiloissa Vantaalla, mutta myöhemmin tulevaisuudessa tulet käymään jonkin verran myös asiakkaiden luona PK-seudulla.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy esimerkiksi 1-2 vuoden ajalta kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta/IT-tuen tehtävistä. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, vaan pääasia on, että sinulta löytyy perustiedot ja taidot, sekä ennen kaikkea palavaa halua lähteä opettelemaan uutta! Toivomme, että olet siis aktiivinen, oma-aloitteinen ja aidosti halukas syventämään teknisiä taitojasi! Katsomme kaikenlaisen teknisen harrastuneisuuden myös eduksi, joten kerrothan hakemuksessasi kattavasti, minkälaista osaamista sinulle on jo kertynyt. Koska työ painottuu vahvasti asiakasrajapintaan, tehtävä edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä palvella asiakkaita sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen, ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti toimistotyöaikoihin, maanantaista perjantaihin. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan GSGroup Finland Oy:n kirjoille. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä IT-alan osaajaksi ja tarjoaa monipuolisia haasteita. Pääset osaksi yritystä, jossa uudistetaan ja kehitetään asioita jatkuvasti, ja siten pääset myös itse ideoimaan ja antamaan mielipiteitäsi toimintamalleihin/prosesseihin liittyen. Saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoiset sekä mukavat kollegat ympärillesi.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta teknisestä tuesta/asiakaspalvelusta (1-2v)
  • Windows käyttöjärjestelmän sekä M365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)
  • Hyvää ongelmanratkaisutaitoa sekä halua viedä annetut tehtävät loppuun asti
  • Soveltuvaa koulutusta
  • B-ajokorttia
  • Reipasta asiakaspalveluasennetta

Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille hakuportaalin kautta jo tänään! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos sinua jäi vielä jokin mietityttämään, otathan rohkeasti yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.