Teknisen kääntämisen Team Lead

Työpaikat / Teknisen kääntämisen Team Lead

Teknisen kääntämisen Team Lead

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Jyväskylä IT/tietoliikenne Terveydenhuolto/sosiaaliala Kulttuuri/humanistinen ala Cerner Finland Oy

Kansainvälinen yhteistyökumppanimme Cerner etsii kokenutta teknisen kääntämisen Team Leadia (Senior Localization Analyst/Team Lead) mielenkiintoiseen Aster-hankkeeseen uuteen, Suomeen perustettavaan käännöstiimiin. Tehtävässä pääset merkittävään rooliin suuren mittakaavan hankkeeseen, jossa toimitetaan uudenlaista asiakas- ja potilastietojärjestelmää Suomeen.

Aster-projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin. Järjestelmä tulee palvelemaan neljän sairaanhoitopiirin ja sote-kuntayhtymän (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjanmaa) alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta. Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023–2025.

Tehtävänkuvaus

Teknisen kääntämisen Team Leadina toimit uuden Suomeen perustettavan käännöstiimin vetäjänä ja pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten kollegoiden kanssa. Suomen tiimin lisäksi erilaisissa kääntäjä-, kansainvälistymis- ja lokalisaatioasiantuntijoiden tehtävissä työskentelee osaajia niin Yhdysvaltojen pääkonttorilla, Irlannissa kuin Hollannissa. Tehtävässä sinulla on myös tukenasi moniammatillinen työyhteisö, jolta sinulla on mahdollisuus saada tukea eri ammattikielien tai termistöjen ymmärtämisessä.

Tässä roolissa tärkeimpinä vastuualueinasi ovat käännöstyöt useimmiten englannin kielestä suomen kielelle, käännöstyöpyyntöjen hallinta ja laadun seuranta sekä ulkoisten kumppanien työnlaadun validointi. Tehtävässä huolehdit myös, että työt valmistuvat sovitun aikataulun puitteissa. Lisäksi oikoluet ja tarkistat kaikki valmiit käännökset varmistuaksesi niiden tarkkuudesta ja siitä, että käännökset on tehty Suomen toimintaympäristöön sopiviksi. Tehtävässä avustat myös Cerner Millenium -ohjelmistopaketin sekä muiden Cernerin paikallisten ratkaisujen kielitestauksessa, loppuunsaattamisessa ja validoinnissa.

Suomen tiimin työskentelypaikkakuntana on ensisijaisesti Tampere, mutta myös Jyväskylä on sijaintina mahdollinen.

Tarjoamme sinulle

Osana Euroopan terveydenhuollon IT-markkinoita Cernerin vakiintuneet ratkaisut ja alan asiantuntemus ovat asettaneet Cernerin sidosryhmät terveydenhuollon toimituksen, muutoksen ja kehityksen eturintamaan. Jatkuvan kasvun ja Euroopan tärkeimmille markkinoille laajentumisen myötä Cerner tarjoaa innostavan uramahdollisuuden dynaamisessa ympäristössä, jossa yhteisenä tavoitteena on terveydenhuollon innovaatioiden edistäminen.

Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä paremman tulevaisuuden eteen, tahdomme kuulla sinusta. Cerneriläisenä pääset osaksi monipuolista, osallistavaa, sosiaalista ja innovatiivista työyhteisöä, jossa ammattitaidon ja itsensä kehittämiseen vahvasti kannustetaan. Cernerillä arvostetaan työpanostasi ja sinulle maksetaan kilpailukykyistä palkkaa.

Odotamme sinulta

Teknisen kääntämisen Team Leadina edellytämme sinulta vähintään alemman korkeakoulun tutkintoa soveltuvalta alalta, ylemmän korkeakoulututkinnon katsomme eduksesi. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kääntämisen ja tulkkaamisen alalta, muista kielitieteistä tai viestinnästä. Odotamme sinulta myös yli neljän vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sisältäen kokemusta teknisestä käännöstyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja. Ymmärrys IT- ja/tai sote-alasta käännöstöiden näkökulmasta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Odotamme sinulta yrityksen ja organisaation turvallisuuskäytäntöjen ja -menettelyjen mukaista työskentelytapaa. Ymmärrät henkilökohtaisen roolisi yrityksen ja asiakkaiden tietoturvassa ja ryhdyt tarvittaviin toimiin estääksesi ja raportoidaksesi mahdolliset tietoturvauhat.

Toivomme, että omaat hyvät projektinhallinta- ja johtamistaidot, sekä kokemusta CAT-työkalujen käytöstä ja toimittajahallinnasta. Olet oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ryhdyt tuumasta toimeen. Aiemman esihenkilökokemuksen luemme eduksesi.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää järjestelmämme kautta tai ole suoraan yhteydessä Ninaan: Nina Mäkelä 0400 760 226 tai nina.makela@barona.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä, kannattaa siis toimia nopeasti!