Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Työpaikat / Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kerava Järvenpää Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme mekaanista asentajaa teollisuuskohteen asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin päivävuoroon Helsinkiin. Tarjolla on alkuun määräaikainen työsuhde, jossa tehtävän menestyksekäs hoitaminen voi avata mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla.

Mekaanisena asentajana olet osaltasi mahdollistamassa tuotantoprosessin sujuvuutta tehden monipuolisesti ennakkohuoltoja, reaktiivista kunnossapitoa sekä uuden laitteiston asennuksia. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa erilaiset laakereiden ja hihnojen vaihdot sekä pienimuotoiset hitsaustyöt. HUOM. Tehtävä ei edellytä hitsauspätevyyksiä.

Hakijalta toivomme:

  • aiempaa kokemusta mekaanisen asennuksen, huollon ja/tai kunnossapidon töistä
  • voimassa olevia Työturvallisuus- ja Tulityökortteja
  • hitsausosaamista (hitsauspätevyyksiä ei edellytetä)
  • työteliästä asennetta.

Eduksi katsomme:

  • työtä tukevan koulutuksen (esim. koneenasentaja/vast.)
  • metallintyöstömenetelmien tuntemuksen (mm. sorvaus)
  • tehtävää tukevan harrastustaustan.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun työn osana ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme perehdyttää uuden tekijän tehtäviinsä. Tarjolla on alkuun määräaikainen työsuhde, jossa tehtävän menestyksekäs hoitaminen voi avata mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Töitä tehdään päivävuorossa.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalla Perttu Piispa sähköpostiosoitteesta perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse numerosta 050 471 3321.