Asiakkuuspäällikkö

Työpaikat / Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Myyntitehtävät Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona Sote Oy

Hoitajien kansainvälinen rekrytointi - Etsimme nyt lupaavassa kasvuvaiheessa olevalle liiketoiminnallemme asialleen omistautuvaa asiakkuuspäällikköä.

Kansainvälisen rekrytoinnin palvelumme on eettinen ja kansainvälistä tunnustusta saanut malli, jossa tarjoamme sote-alan asiakkaillemme ja työntekijöillemme täyden palvelun paketin sisältäen asiantuntevan rekrytointiprosessin, kattavan lähtömaakoulutuksen, lupaprosessit, relokaatiopalvelut ja oppisopimusohjauksen kotimaassa. Vuonna 2021 olemme jo rekrytoineet yli 100 hoitajaa ulkomailta ja toiminnan kasvaessa etsimme nyt palvelukonseptille omaa asiakkuusvastaavaa.

Tärkein tehtäväsi on vastata kansainvälisen rekrytoinnin asiakkuuksistamme sekä yksityisellä että julkisella sosiaali- ja terveyspalvelusektorilla. Tavoitteenasi on ensisijaisesti kasvattaa hyvin startattua liiketoimintaa ja avata aktiivisesti uusia keskusteluja. Tarjousten ja kilpailutusmateriaalien valmistelu ja seuranta on myös osa toimenkuvaasi. Osallistut aktiivisesti asiakkuuksien johtamiseen esimerkiksi ohjausryhmätyöskentelyn kautta ja varmistat yhdessä palvelutiimin kanssa, että lunastamme palvelulupauksemme jokaisessa projektissa. Yhdessä palvelupäällikkömme ja rekrytiimimme kanssa kehität palvelua entistä paremmaksi ja kilpailukykyisemmäksi.

Ideaalitilanteessa olet jo alalla valmiiksi verkostoitunut tekijä, jolle erityisesti julkisen sektorin päättäjät ja päätöksentekoprosessit ovat tuttuja. Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta erinomaisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi sekä vahvaa näyttöä ratkaisumyynnistä ja/tai projektijohtamisesta. Aikaisempi kokemus juuri henkilöstöpalvelualalta on tehtävässä eduksesi, mutta ei välttämätöntä.

Palvelullamme olemme etulinjassa ratkomassa Suomea vaivaavaa hoitajapulaa. Tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan suomalaiseen työelämään, ja mahdollisuuden kasvaa kansainvälisen työvoiman syväosaajaksi. Barona on Suomen johtava henkilöstöpalveluyhtiö ja tarjoamme monipuoliset uramahdollisuudet myös pidemmälle tulevaisuuteen. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Töölönlahdenkadulla, mutta halutessasi voit tehdä etätöitä säännöllisesti myös korona-ajan jälkeen. Arvomme rohkeus, vapaus, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät päivittäin myös arjessamme. Saat rinnallesi sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa on kiva rakentaa uraauurtavia palveluita asiakkaidemme henkilöstöhaasteisiin.

Kuulostaako sopivalta? Älä odottele, vaan jätä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Tehtävän aloitus olisi toivottavasti jo syyskuussa 2021, mutta tärkeintä meille on löytää oikea tekijä tiimiimme.

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki