Kunnossapitotyöntekijä Lankapajalle

Työpaikat / Kunnossapitotyöntekijä Lankapajalle

Kunnossapitotyöntekijä Lankapajalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vihti Lohja Espoo Helsinki Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Lankapaja Oy

Innostutko vaihtelevista ja monipuolisista työpäivistä huollon parissa? Etsimme Lankapajalle Nummelaan huolto-/kunnossapitotyöntekijää tekemään kiinteistön ja tuotannon laitteiden vaihtelevia huoltotöitä. Tehtävä alkaa määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta hyvin suoriutuvalla on loistavat mahdollisuudet rekrytoitua Lankapajalle vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitotyöntekijänä pääset nauttimaan erittäin vaihtelevista ja opettavista huoltotehtävistä. Näitä ovat esimerkiksi tuotannon laitteistoon liittyvät ennakkohuollot ja vikakorjaukset, sekä satunnaiset kiinteistön huoltotoimet. Työpäiväsi ovat takuulla erilaisia ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Työsi pääset suorittamaan arkisin päivävuorossa.

Tehtävää varten emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta huoltotehtävistä, vaan tärkeimmät vaatimukset tehtävässä menestymiseen ovat reipas asenne ja korkea työmotivaatio. Toivomme sinulta ymmärrystä työkalujen käytöstä, jonka pohjalta olemme valmiita kouluttamaan sinut alan ammattilaiseksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet:

  • vastuullinen, reipas ja oma-aloitteinen
  • innokas ja nopea oppimaan
  • kykenevä noudattamaan annettuja ohjeita.

Sinulle tarjoamme:

  • mukavat ja rennot työkaverit sekä työilmapiirin, jossa viihdytään
  • erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Innostuitko?

Mahtavaa, niin mekin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan Markus Korpela numerosta 050 464 8493 (arkisin klo 13–14).