Monipalvelutyöntekijä Forenomille (huolto)

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Forenomille (huolto)

Monipalvelutyöntekijä Forenomille (huolto)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Kiinteistöala Asennus/huolto Rakennusala Forenom Oy

Innostutko huoltotöistä ja ihmisten kohtaamisesta? Löytyykö sinulta ripaus huumoria ja pilkettä silmäkulmassa? Haluatko osaksi majoitusalan upeaa kasvutarinaa? Upeaa! Etsimme Forenomille kolmea monipalvelutyöntekijää tekemään asuntojen pienhuoltotöitä ja voisit olla yksi heistä. Rekrytoinnin asiantuntijana toimii Barona, ja valittavat osaajat työllistyvät Forenomille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäväsi monipalvelutyöntekijänä koostuvat pääsääntöisesti asuntokohteidemme pienhuoltotehtävistä. Lisäksi pääset satunnaisesti tekemään myös asuntojen siivous-, kalustus- ja sisustustehtäviä. Työtehtäväsi sijoittuvat Forenomin asunnoille pääkaupunkiseudulla, joten työssäsi tarvitset voimassa olevan B-luokan ajokortin. Asuntojen välillä liikkumiseen saat käyttöösi huoltopakettiautomme.

Lisämausteen työhösi tuovat päivittäiset asiakaspalvelutilanteet ja omasta työstäsi raportointi. Päivämme ovat erilaisia ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8–18 välille, mutta työtä tehdään satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työhönottopisteesi sijaitsee Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla asuinpaikastasi riippuen.

Me Forenomilla panostamme aidosti ihmisiin – niin työntekijöihimme kuin asiakkaisiinkin. Uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita. Meillä työnteko saa olla hauskaa ja töissä on lupa viihtyä.

Tehtävää varten emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta huoltotehtävistä, vaan tärkeimmät vaatimukset tehtävässä menestymiseen ovat palveluvalmis asenteesi sekä mielenkiintosi majoitusalaa kohtaan.

Saatat olla etsimämme tyyppi, jos olet:

  • vastuullinen, reipas ja oma-aloitteinen
  • innokas ja nopea oppimaan
  • asiakaspalvelutaitoinen ja haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme
  • järjestelmällinen: työvälineesi pysyvät järjestyksessä ja pystyt sovittamaan aikataulujasi kiireen keskellä
  • kielitaitoinen: pääsääntöiset työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Sinulle tarjoamme:

  • näköalapaikan ja monipuoliset uramahdollisuudet majoitusalalla
  • mukavat ja rennot työkaverit sekä työilmapiirin, jossa viihdytään
  • erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammattilaisena
  • kaikki tarvitsemasi varusteet ja työvälineet – sinun tarvitsee vain tulla omana itsenäsi
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhteen edut.

Innostuitko?

Mahtavaa, niin mekin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan Markus Korpela numerosta 050 464 8493 (arkisin klo 13–14).