Aloitteleva asentaja (mekaaninen asentaja / ajoneuvoasentaja) liikkuvan kaluston huoltoon

Työpaikat / Aloitteleva asentaja (mekaaninen asentaja / ajoneuvoasentaja) liikkuvan kaluston huoltoon

Aloitteleva asentaja (mekaaninen asentaja / ajoneuvoasentaja) liikkuvan kaluston huoltoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Porvoo Tuusula Kerava Asennus/huolto Tekniikka Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsimme asiakkaallemme aloittelevia asentajia liikkuvan kaluston asennus- ja huoltotehtäviin Helsinkiin. Töitä tehdään alkuun päivävuorossa ja myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti kahdessa vuorossa. Työ soveltuu myös aloittelevalle asentajalle ja valitut henkilöt perehdytetään uusiin tehtäviinsä heidän osaamistaustansa huomioiden.

Asentajana työskentelet osana liikkuvan kaluston asennus- ja huoltotiimiä. Työt painottuvat erilaisiin asennus- ja muutostöihin, mutta osana työsi arkea ovat myös erilaiset huolto- ja viankorjaustyöt. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Hakijalta toivomme:

  • vähintään harrastustaustaa mekaanisen asennuksen ja huollon töistä tai liikkuvan kaluston asennuksen ja huollon töistä
  • työteliästä ja oppimishaluista asennetta
  • kykyä työskennellä suomen kielellä
  • voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia
  • valmiutta myös vuorotyöskentelyyn.

Eduksi katsomme:

  • muun työtä tukevan koulutuksen tai työkokemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen asentajan tehtävän kilpailukykyisellä palkkauksella. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin. Tehtäviin valitut henkilöt työllistyvät alkuun Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen asiakkaallamme myös määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalta Perttu Piispa sähköpostiosoitteesta perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse numerosta 050 471 3321.