Päivittäistavaramyyjä, Prisma Tikkurila, Vantaa, HOK-Elanto

Työpaikat / Päivittäistavaramyyjä, Prisma Tikkurila, Vantaa, HOK-Elanto

Päivittäistavaramyyjä, Prisma Tikkurila, Vantaa, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Prisma Tikkurila tarjoaa asiakkailleen kattavimmat ja parhaimmat palvelut alueellaan. Pysyvästi edulliset hinnat, pitkät aukioloajat ja suuren valikoiman, sekä myös ruoan noutopalvelun (verkkokauppa, Foodie.fi). Prismassa parasta on ostamisen helppous ja edullisuus, laajasta valikoimistamme sekä päivittäistavarat että käyttötavarat, saat kaiken yhdellä ostoskerralla aina klo 24 asti. Prismasta löydät mm. Fazer Lähileipomon, uusitun ruokatorin sekä salaattibaarin. S-Pankilla on ajanmukaiset tilat myymälän 2. kerroksessa. Prisma Tikkurila sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä esimerkiksi rautatieasemalta n. 500 metrin päässä. Prismassa työskentelee n. 100 kaupan alan ammattilaista.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää päivittäistavaratiimiin.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Tehtävääsi kuuluu myös ruokatorilla ja kassalla työskentely. Odotamme sinulta kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Näyttämällä oma osaaminen ja oikea asenne perehdytetään myös vuorovastaavan tehtävään.

Vuorovastaavan tehtävä on vastuuvuorossaan ohjata päivittäisiä työtehtäviä koko päivittäistavarassa sekä päättää mahdollisten poikkeustilanteiden toimintatavat. Vastuuvuoron tärkeimmistä tehtävistä sovitaan yhteistyössä PT-päällikön tai PT-apulaispäällikön kanssa. Vastuuvuoroista maksetaan erillinen korvaus.

Monipuolisia ja vaihtelevia kaupan työtehtäviä luotettavalla työnantajalla.

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Pidämme työntekijöistämme huolta ja saat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Tarjoamme keskimäärin 30-37,5h/viikko

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30-37,5h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Unikkotie 13, 01300 Vantaa