TECHNICAL MANAGER, MAXICASTER OY

Työpaikat / TECHNICAL MANAGER, MAXICASTER OY

TECHNICAL MANAGER, MAXICASTER OY

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Tekniikka Johtotehtävät Maxicaster Oy

Haemme Maxicaster Oy:een Technical Manageria tiiminvetäjäksi Operations and Support yksikköön. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Maxicaster Oy:n palvelin- ja lähetyskeskus sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Technical Managerin päätehtävänä on toimia tiiminvetäjänä ja asiantuntijana Operations and Support yksikössä. Yksikkö vastaa kokonaisvaltaisesti asiakkaiden palvelujen operoinnista ja ylläpidosta ja tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitysyksikön kanssa. Palveluratkaisut koostuvat TV- ja videopalvelujen kokonaisratkaisuista, jotka ovat yhdistelmä kaupallisilta toimijoilta hankittavista teknologiaratkaisuista sekä oman ohjelmistokehityksen rakentamasta teknologia-alustasta. Kansainvälinen liiketoiminta vaatii aika ajoin matkustamista asiakasprojektien, pääosin laivojen ja TV- ja videojärjestelmien, rakentamisen ja toteutuksen osalta.

Technical Manager osallistuu toimitettujen kokonaisratkaisujen toteutukseen ja asiakasprojektien vetämiseen muiden teknisten asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa. Hän vastaa myös toiminnan kehittämisestä. Pääasialliset osaamisalueet, jotka hänen tulee hallita ovat:

 • DVB (Digital Video Broadcasting) vastaanotto (DVB-S ja DVB-T)
 • IPTV ja OTT streaming teknologiat ja protokollat (UDP, RTMP, HLS, DASH)
 • Enkoodaus ja transkoodaus
 • CDN- jakelu
 • Yleistietämys Ethernet verkoista (kytkimet, kuidut ja optiikat)
 • Yleistietämys palvelin tekniikoista (Raid, kovalevytekniikat, prosessorit)
 • Yleistietämys Linux käyttöjärjestelmistä

Arvostamme lisäksi useamman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä esimerkiksi kaapeli-tv tai IPTV-toimijan lähetyskeskuksen operoinnista. Toivomme myös, että sinulla on valmiudet toimia tiiminivetäjänä eli kykyä johtaa tiimiä sekä asiakasprojekteja. Dokumentointi on sinulle tuttua ja luontevaa. Tehtävä edellyttää myös hyviä viestintätaitoja ja asiakasosaamista, sekä kykyä tulla luontevasti toimeen suomen ja englannin kielellä.

Maxicaster tarjoaa sinulle

 • mielenkiintoisen position TV- ja videoteknologioiden ja asiakasprojektien parissa
 • tilaisuuden osallistua ja vaikuttaa kokonaisratkaisujen toteutukseen ja asiakasprojektien vetämiseen muiden teknisten asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa
 • mahdollisuuden työskennellä pienen mutta osaavan tiimin kanssa
 • tilanteen mukaan etätyömahdollisuuden
 • vapauden suunnitella omien töiden aikataulutusta huomioiden sen, että ajoittain tiimi tekee töitä Otaniemessä lähetyskeskuksella
 • kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, jotka ovat neuvoteltavissa.

Maxicaster Oy on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää ja operoi TV- ja suoratoistopalveluiden jakeluratkaisuja sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille. Pääasiallisia asiakaskohderyhmiä ovat operaattorit, laivat sekä suoratoistopalveluja (streaming) tarjoavat yritykset. Yritys on kannattava ja kasvuhakuinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.