Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille

Työpaikat / Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille

Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Forever Hämeenlinna Oy

Oletko kiinnostunut urheilusta ja hyvinvoinnista? Koetko olevasi innokas, kilpailuhenkinen ja valmis tekemään töitä? Etsitkö vakituista työtä myynnin parissa, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään urallasi? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Haemme asiakasyrityksellemme, Forever Kuntoklubille myyjää Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde solmitaan Forever Kuntoklubin kanssa ja tehtävän palkkausmalli muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Forever kuntoklubeja on Suomessa jo 18 kappaletta ja kasvu on yhä kovassa vauhdissa. Tavoite on kasvaa Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi.

Forever kuntoklubeilla on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Foreverin työntekijöitä yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Forever tarjoaa markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Tehtävässä pääset myymään palveluita monipuolisesta ryhmäliikunnasta uintiin, tutkitusta Fustra yksilövalmennuksesta lapsiparkkiin.

Tärkein tehtäväsi on tukea Foreverin asiakkaita löytämään juuri heille sopivimman tavan liikkua ja saavuttamaan tavoitteensa. Tämän tueksi saat ainutlaatuiset motivointituotteet niin yksilöille kun yrityksille.

Foreverin suurimpia arvoja ovat rehellisyys ja uskollisuus. Yrityksen toiminta perustuu rehellisyyteen, ystävällisyyteen sekä toisten auttamiseen. Antamalla ensin toiselle, se antaa vääjäämättä jotain takaisin.

Jos olet henkilö, jolle muiden auttaminen ja innostaminen on luontaista, voit olla etsimämme henkilö. Toivomme löytävämme aurinkoisen ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, innostuneisuus ja motivaatio riittää, sillä sinua tuetaan ja tavoitteena on kasvattaa sinusta huipputekijä! Tämä työ tarjoaa sinulle loistavan ponnahduslaudan myyntityön parissa!

Kuulostaako tehtävä sinulle juuri oikealta? Jätä hakemus rohkeasti mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna