Myyjiä, S-market Torpparinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, S-market Torpparinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä, S-market Torpparinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 60 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Etsimme nyt myyjiä vaihteleviin työtehtäviin täysin uudistettuun S-market Torpparinmäkeen!

”Me Torpparinmäessä arvostamme aktiivista ja iloista työotetta, kaveria autetaan ja työt tehdään hymyssä suin. Hoidamme työt huolellisesti ja kunnialla maaliin, mutta töissä pitää olla myös hauskaa. Toivommekin, että uusilla työkavereillamme on reipas iloinen ote työhön.

Työ myymälässämme sisältää työskentelyä kaikilla osastoilla; kassalla, hyllytyksessä sekä ruokatorilla. Myymälässämme pääsee myös tekemään vastuuvuoroja osaamisen lisääntyessä ja toivommekin uusilta työkavereiltamme rohkeutta ja kiinnostusta vastuuvuoroihin. Tule mukaan mahtavaan työporukkaan! Odotamme innolla uusia työkavereita!”

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

S-market Torpparinmäki palvelee ma-la 6.30-23.00 ja su 9-23.00. Odotamme hakijoita mahdollisuutta ja halukkuutta työskennellä joustavasti kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Toivomme sinulta:

 • aurinkoista, esimerkillistä ja huomioivaa asiakaspalveluasennetta
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimia tiimissä
 • maalaisjärkeä ja pelisilmää
 • odotamme sinulta 18 vuoden ikää

Tarjoamme:

 • upeat ja hauskat työkaverit
 • vaihtelevaa työtä kaikissa myymälän eri vuoroissa
 • huolellisen ja oppimista tukevan perehdytyksen
 • HOK-Elannon ja S-ryhmän kilpailukykyiset henkilökuntaedut

Työtehtävän tiedot:

 • Sopimustunnit: 15-30h / vko
 • Työsuhdemuoto: vakituinen ja toistaiseksi voimassaoleva
 • Työt alkavat viimeistään 1.11.2021

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Torpparinmäentie 1a, 00690 Helsinki