RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ Hämeenlinnan Subway® - ravintolaan.

Työpaikat / RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ Hämeenlinnan Subway® - ravintolaan.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ Hämeenlinnan Subway® - ravintolaan.

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää Valkeakoski Hotelli- ja ravintola-ala Golden Brown Oy

Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan tuloksesta ja myynnin kehityksestä, henkilökunnan johtamisesta ja ohjauksesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä Subway®- konseptin mukaisesti.

Työsuhde on määräaikainen 30-37,5h/vko ja pääosin suorittavaa työtä.

Tarjoamme sinulle koulutuksen, joka avaa ovet Subway®- ketjun kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentely mahdollisuudet!

Haluamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ravintola- tai asiakaspalvelualan esimies työtehtävistä. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja olet tarkkana ja sitoutuneena ravintolapäällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan ja ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen. Ravintolapäällikön työ vaatii itseohjautuvuutta ja rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn sekä hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työ alkaa koulutusjaksolla ketjun toimintaan ja tuotteisiin mahdollisimman pian.

Toimithan nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.