Putkisto- ja eristystöiden valvoja Kemiin

Työpaikat / Putkisto- ja eristystöiden valvoja Kemiin

Putkisto- ja eristystöiden valvoja Kemiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kemi Oulu Tampere Helsinki Pori Kotka Tekniikka Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme putkisto- ja eristystöiden valvojaa työskentelemään Kemin biotuotetehdasprojektiin. Työsuhteen arvioitu kesto on noin 10 kuukautta alkaen keväällä 2022. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Tehtävässä vastaat osaltasi putkisto- ja eristystöiden toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Toimessasi suunnittelet putkisto- ja eristystöitä yhteistyössä muiden projektivastaavien kanssa, valvot töiden suoritusvaihetta ja vastaat projektista omalla vastuualueellasi aina projektin luovutukseen saakka.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä kokemusta suunnittelu-, projekti- tai kunnossapitotehtävistä. Odotamme kokemusta putkistotöiden asennusvalvonnasta ja ymmärrystä eristystöistä. Valvojalla tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan kokoluokaltaan vertaistaan hakevassa biotuotetehdasprojektista. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Teemu Runsas, p. +358408368895, s-posti teemu.runsas@barona.fi