Kehittäjälääkäri (Physician Executive)

Työpaikat / Kehittäjälääkäri (Physician Executive)

Kehittäjälääkäri (Physician Executive)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Terveydenhuolto/sosiaaliala IT/tietoliikenne Johtotehtävät Cerner Finland Oy

Kansainvälinen yhteistyökumppanimme Cerner etsii kokenutta lääkäriä kehittämään tulevaisuuden terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja! Olet avainroolissa osana Aster-projektia toimittamassa uudenlaista asiakas- ja potilastietojärjestelmää Suomeen.

Aster-projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin. Järjestelmä tulee palvelemaan neljän sairaanhoitopiirin ja sote-kuntayhtymän (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjanmaa) alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta. Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023-2025.

Uuden järjestelmäkokonaisuuden on tarkoitus palvella saumattomasti niin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia kuin asiakkaita ja potilaita. Aster tulee palvelemaan noin 700 000 asiakasta ja 25 000 ammattilaista.

Tehtävänkuvaus

Ensisijainen tehtäväsi on varmistaa, että uusi potilastietojärjestelmä palvelee lääkärien ja muiden sote-ammattilaisten tarpeita ja odotuksia ja mahdollistaa parhaan mahdollisen potilaiden hoidon. Toimit avainasemassa tulkkina ja viestinviejänä sote-alan ammattilaisen ja tietohallinnon välillä.

Tulet toimimaan avain roolissa Cerner Oy:n Suomen asiakkaiden kanssa sekä pääsee osaltaan vaikuttamaan tulevaisuuden terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuihin. Kliinisen osaamisesi kautta osaat huomioida kokonaisuuden ja tulkita myös haastavat ratkaisut asiakkaalle ymmärrettävällä tavalla.

Tavoitteenasi on rakentaa luottamuksellisia ja pitkiä asiakassuhteita koko terveydenhuollon alalla. Verkostojen rakentaminen ja ylläpitäminen ovat onnistumisen kannalta välttämättömiä. Otat aktiivisen roolin yhteistyöstä asiakkaidemme lääkäreihin sekä muihin sidosryhmiin. Olet tukemassa onnistunutta järjestelmäkäyttöönottoa ja ennakoiden ymmärrät ja tunnistat asiakkaiden tarpeet ja huolet. Tulet toimimaan osaltasi myös sisäisissä johto- ja kehitysryhmissä.

Odotamme sinulta

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta Suomessa laillistettuna lääkärinä.
 • Perusymmärrystä potilastietojärjestelmistä (kliinisen työn kautta) ja että haluat päästä kehittämään ja kehittymään niiden parissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekninen osaaja, vaan Cerner tarjoaa sinulle laajamittaisen koulutuksen tehtävässäsi menestymisen tueksi.
 • Aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon muutos- ja/tai kehityshankkeista, joko ICT-projekteista tai käytäntöjen kehittämisestä.
 • Työpiste tulee sijaitsemaan Jyväskylässä, mutta odotamme, että pystyt matkustamaan Suomessa.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 • Oikeanlaista asennetta ja pelisilmää muutoksiin ja niiden eteenpäin viemiseen.

Cerner tarjoaa

 • Näköalapaikan terveydenhuollon sovelluskehityksen ja ohjelmistoratkaisuiden parissa.
 • Mahdollisuuden kehittyä alan johtavien toimijoiden kanssa.
 • Kansainvälisen tuen ja mahdollisuudet urallesi.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sisältäen kiinteän kuukausipalkkion että bonusjärjestelmän.
 • Kokoaikaisen vakituisen työpaikan, missä töitä tehdään pääsääntöisesti virka-aikana.
 • Moniammatillisen tiimin tuen, työskentelet osana kansainvälistä lääkäritiimiä ja sinulle nimetään perehdytyksestä vastaava lääkäritaustainen kollega. Lisäksi toimit Suomessa osana moniammatillista ja kansainvälistä tuote- ja projektitiimiä, sekä osana johto- ja kehitysryhmiä.

Mikäli kiinnostut tehtävästä jätä yhteystietosi järjestelmäämme tai ole yhteydessä suoraan Emmiin: Emmi Salmikangas 041 5050879 tai emmi.salmikangas@medimanageri.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!