Autolasiasentaja Carglassille Espooseen

Työpaikat / Autolasiasentaja Carglassille Espooseen

Autolasiasentaja Carglassille Espooseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Asennus/huolto Tuulilasivarikko Oy

Etsimme nyt Carglassille pääkaupunkiseudun toimipisteisiin autolasiasentajia vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Autolasiasentajan työ on täysipäiväinen ja vakituinen, töitä tehdään päivävuorossa arkena, illat ja viikonloput huilataan. Variaatiota syntyy sesongeista: Talvella laseja vaihdatetaan vähemmän, ja kesällä työtunnit saattavat olla hektisempiä.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tehtävistä tai muista asennustehtävistä, joko työn tai harrastuksen kautta. Olennaisinta on kuitenkin halusi oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä persoonallisuutta. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, toivomme sinulla olevan aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Carglass® tarjoaa sinulle kattavien työsuhde-etujen ja työterveyspalvelujen lisäksi aidosti välittävän organisaation tuen ja mukavat työkaverit. Aloittaessasi saat laajan perehdytyksen työhösi ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi koulutusten kautta. Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen sekä siihen, että asentajiemme on mahdollisimman vaivaton tehdä töitä. Työvälineemme ovat ensiluokkaiset ja edistykselliset, ja ne on suunniteltu juuri Carglass®n käyttöön ympäri maailman.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ja asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sopivien henkilöiden löytyessä ja työsuhde solmitaan Carglass®n kanssa.

Tutustu Carglassiin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/carglass/