Autolasiasentaja Carglassille

Työpaikat / Autolasiasentaja Carglassille

Autolasiasentaja Carglassille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Lohja Porvoo Asennus/huolto Tuulilasivarikko Oy

Etsimme nyt Carglassille pääkaupunkiseudun toimipisteisiin autolasiasentajia vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä persoonallisuutta. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Autolasiasentajan työ on täysipäiväinen ja vakituinen, töitä tehdään päivävuorossa arkena ja variaatiota syntyy sesongeista. Talvella laseja vaihdatetaan vähemmän, mutta kesällä työtunnit saattavat olla hektisempiä.

Carglass® tarjoaa kattavat työsuhde-edut ja työterveyspalvelun lisäksi aidosti välittävän organisaation tuen ja mukava työkaverit. Aloittaessasi saat laajan perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi koulutusten kautta. Kiinnitämme erityistä huolta työturvallisuuteen sekä siihen, että asentajiemme on mahdollisimman vaivaton tehdä töitä. Työvälineemme ovat ensiluokkaiset ja edistykselliset, ja ne on suunniteltu juuri Carglass®n käyttöön ympäri maailman.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta.

Tutustu Carglassiin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/carglass/