Konesaliasiantuntija Fujitsulle, Tampere

Työpaikat / Konesaliasiantuntija Fujitsulle, Tampere

Konesaliasiantuntija Fujitsulle, Tampere

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne Fujitsu Finland Oy

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta konesalissa työskentelystä ja etsit nyt uusia haasteita? Onko palvelimien ja verkkolaitteiden asennukset ja ylläpito sinulle jo tuttua? Haluaisitko päästä työskentelemään isossa ja tunnetussa ICT-alan yrityksessä?

Mitä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Fujitsulle konesaliasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluvat konesaliympäristössä olevien laitteiden, kuten palvelimien ja verkkolaitteiden fyysinen asentaminen, esiasentaminen, ylläpitäminen ja vikatilanteiden selvittäminen sekä konesalien infrastruktuuriin liittyvät työtehtävät.

Tulet työskentelemään kahdessa konesalissa, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustan lähettyvillä. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työskentelyaika sijoittuu pääasiassa toimistoaikojen puitteisiin (klo 8-16) arkipäiville. Satunnaisia ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja saattaa tulla työsuhteen aikana, mutta ne ovat hyvin yksittäisiä.

Kenelle?

Etsimme henkilöä, jolta löytyisi jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä konesaliympäristössä. Eduksi katsotaan myös kokemus konesalien hallintajärjestelmistä (DCIM) sekä konesalien infrastruktuurista. Toivomme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tunnet palvelimia rautapuolelta ja pystyt siten asentamaan niitä, vaihtamaan komponentteja ja ratkomaan erilaisia vastaantulevia ongelmia. Toivomme myös verkkopuolen osaamista niin, että kykenet ymmärtämään konesalissa olevia tietoliikenneratkaisuja ja pystyt kytkemään uusia laitteita olemassa olevaan ympäristöön.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt jakamaan töitä ja kommunikoimaan arjen asioista sujuvasti tiimisi kanssa. Olet tarkka ja huolellinen, ymmärrät tietoturvan ja dokumentoinnin merkityksen. Pääsääntöinen työskentelykieli on suomi, mutta tehtävä edellyttää myös englannin kielen kirjallista- ja suullista osaamista.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen virallisena työnantajana toimii Barona IT Oy. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, joka on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Tarjoamme:

  • monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mielenkiintoisessa ympäristössä
  • mukavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen
  • pääset osaksi isompaa IT-alan yritystä
  • kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi empimättä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti, Noora Partala.