Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Työpaikat / Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Laitila Turku Rauma Pori Raisio Uusikaupunki Eura Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Etsimme sähkö-/ automaatioasentajaa Munax Oy:lle Laitilaan vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tehtävä edellyttää osaamista mekaanisista asennuksista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan sekä kokemuksen elintarviketeollisuudesta tai muulta teollisuuden alalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työtä tehdään 2-vuorossa. Työ sisältää päivystysvuorojärjestelmän mukaista yöpäivystystä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa helposti ja nopeasti vaikka mobiililaitteella vastamalla vain muutamaan kysymykseen! Sähköpostihakemuksia emme pysty käsittelemään.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Baronan rekrytointikonsultti Pirjo Rouhiainen puh. 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.

Torikantie 5, 23800 Laitila