Viestinnän asiantuntija

Työpaikat / Viestinnän asiantuntija

Viestinnän asiantuntija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Markkinointi/mainonta Toimistotyö Mitta Oy

Etsimme asiakkaallemme nyt Viestinnän asiantuntijaa vastaamaan yrityksen viestinnästä.

Mitta on yhteisörakentamisen ja ympäristön konsultointiin keskittynyt kiinnostava kasvuyritys, joka toimii useilla liiketoiminta-alueilla prosessin kaikissa vaiheissa toteutettavuustutkimuksista toteutukseen. Saat mukavan sekä asiantuntevan työtiimin ympärillesi ja pääset työskentelemään kasvavaan ja kehittyvään yritykseen, jossa arvostetaan viestinnän asiantuntijuutta. Tässä monipuolisessa tehtävässä saat vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen.

Tehtävässä vastaat yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Työssä pääset toteuttamaan sisällöntuotantoa monikanavaisesti, sisältäen verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämistä sekä kehittämistä. Sisäisen viestinnän osalta tehtävään kuuluu intran päivittämistä ja kehittämistä yhdessä yrityksen eri asiantuntijoiden kanssa. Myös tekstin editointi ja kyky kommentoida muiden tekstejä on osa työnkuvaasi. Tehtävään kuuluu myös kevyttä kuvankäsittelyä.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä näkemystä viestinnän tekemiseen vähintään muutamalta vuodelta. Kirjoitat sujuvasti laadukasta sisältöä säilyttäen siinä rennon otteen. Sinun tulee ymmärtää viestinnän vaikutukset liiketoiminnan kasvattamiseen. Kokonaisuuksien hallitseminen, asioihin tarttuminen ja tekeminen sekä hyvät organisointitaidot ovat ehdoton edellytys työstä suoriutumiseen. Olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja innokas kehittämään uutta ja sinulla löytyy myös visuaalista silmää. Tulet luontaisesti hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet loistava inspiroimaan kollegoitasi. Sinulle on tuttuja digitaaliset viestintätyökalut sekä vankkaa kokemusta erilaisista julkaisu- ja viestintäjärjestelmistä, kuten Teamsista, SharePointista sekä Wordpressistä. Kuvankäsittelyyn Photoshopin osaaminen on plussaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa. Työssä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Työpaikka sijaitsee Vantaan Varistossa.

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi ja CV:si ja selvitetään yhdessä, voisitko olla sopiva kandidaatti tähän tehtävään! Älä aikaile, edistämme rekrytointia jo haun ollessa käynnissä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa ja työsuhde solmitaan vuokratoimeksiantona Barona Luovaan. Tehtävä on osa-aikainen niin, että työtä on vähintään 75 tuntia kuukaudessa. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2022 saakka, jatko määräaikaisuuden päätyttyä on mahdollinen. Työ alkaa lokakuun alussa, viimeistään 8.10.2021. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä Barona Luovan Emmiin, emmi.rantanen@barona.fi. Hae tehtävää 15.9. mennessä.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?