Prosessi-insinööri, Rosendahl Nextrom

Työpaikat / Prosessi-insinööri, Rosendahl Nextrom

Prosessi-insinööri, Rosendahl Nextrom

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Tekniikka Teollisuus/tuotanto Rosendahl Nextrom Oy

Oletko kiinnostunut työstä, jossa yhdistyy asiakaskohtaiset projektit, vaihtelevat työympäristöt ja kansainvälinen toimintakenttä? Etsimme Rosendahl Nextromille prosessi-insinööriä teollisuuden johtavien valokuitukaapeleiden valmistusratkaisujen kehittämis- ja käyttöönottoprojekteihin. Toimipisteesi on Vantaalla mutta työsi sisältää matkustamista asiakkaille. Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa prosessiteknisten laitteiden ja tuotantolinjojen toimitusprojekteissa ja käyttöönotoissa ympäri maailman. Vastaat itsenäisesti sujuvasta käyttöönotosta ja tarvittaessa annat tukea myös laitteiden asennuksessa. Työparinasi asiakkailla on usein automaatiosuunnittelija ja lisäksi tukea saat muulta projekti- ja asiantuntijatiimiltä. Käyttöönotot kestävät tyypillisesti kolmesta kuuteen viikkoon, joten matkustusvalmius on hyvin oleellista tehtävän kannalta.

Käyttöönottojen vastapainona pääset työskentelemään kehitysprojekteissa Rosendahl Nextromin omilla tuotekehityslinjoilla, sillä laitteita ja koneita kehitetään sekä räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme, että sinulla on prosessi- ja laitetekniikan tuntemusta sekä halua oppia käytännön kautta lisää. Lisäksi toivomme, että sinulla on:

• Insinöörikoulutus (AMK/DI) esimerkiksi kemian tai prosessi- ja materiaalitekniikan alalta

• Ratkaisukeskeinen työote ja hyvä paineensietokyky

• Halua ja valmiutta toimia asiakasrajapinnassa

• Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen

Katsomme eduksesi hands on -kokemuksen tai harrastuneisuuden koneiden ja laitteiden parista sekä avoimen asenteesi monipuolisia tehtäviä kohtaan. Arvostamme myös polymeerikemian tai polymeeriteknologian opintoja sekä kykyä lukea teknisiä kuvia.

Rosendahl Nextrom tarjoaa sinulle todella mielenkiintoisen ja teknisiä haasteita sisältävän mahdollisuuden päästä työskentelemään vahvasti kansainvälisessä tehtäväkentässä monipuolisesti projektien parissa. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiselle. Voit tutustua Rosendahl Nextromiin tämän linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=zp4E0ECx-gI&feature=youtu.be

Vakituinen työsuhde solmitaan aluksi työntekijän sekä Barona Teollisuus Oy:n välille, mutta rekrytoituminen Rosendahl Nextromille on mahdollista tulevaisuudessa. Baronan työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset ja vaihtuvat edut esimerkiksi kuntosaleille ja yhteistyökumppaneidemme verkkokauppoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.