Sähköautomaatioasentajia Jalasjärvelle

Työpaikat / Sähköautomaatioasentajia Jalasjärvelle

Sähköautomaatioasentajia Jalasjärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kurikka Teollisuus/tuotanto Koja Oy Jalasjärven tehdas

Haemme asiakkaallemme Koja Oy:lle Jalasjärven tehtaalle SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJIA

Tehtävässä työskentelet osana tehtaan tiimiä ilmanvaihtokoneiden sähköautomaation asennuksissa. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi. Hallitset itsenäisen työskentelytavan, mutta pidät myös yhteistyöstä. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä.

Katso tästä kuva ilmanvaihtokoneesta!

Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta. Tekninen näppäryys ja tarkkuus ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alussa, asenne ja oppimishalu ratkaisevat!

Haemme kuutta (6) asentajaa vähintään 6 kk:n määräaikaisiin tehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä.

Koja Oy tarjoaa tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja lämmönvaihdintuotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Miksi Kojalle?

Kojalla pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Koja

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Jos haluat hypätä osaksi menevää tiimiä, niin tässä olisi sinulle oiva paikka!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n palkkalistoille. Osaavalle tekijälle tarjolla voi olla myös pidempää kokoaikaista työtä asiakkaan kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae alta nopeasti ilman rekisteröitymistä!