Myyntipäällikkö, KTT Tekniikka Oy

Työpaikat / Myyntipäällikkö, KTT Tekniikka Oy

Myyntipäällikkö, KTT Tekniikka Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Helsinki Turku Tampere Lahti Lappeenranta Myyntitehtävät Tekniikka Asennus/huolto KTT Tekniikka Oy

Haemme asiakkaallemme KTT Tekniikka Oy:lle myyntipäällikköä, tai kokenutta myynti-insinööriä yrityksen toiminnan laajentuessa.

KTT Tekniikka Oy on teollisuuden ja laitevalmistajien kokonaisvaltainen kumppani. Toiminnassamme yhdistyvät vahva komponenttiosaaminen ja teollisuuden laitetuntemus vuosikymmenten ajalta. Huoltotoiminnassamme olemme keskittyneet asiakkaidemme prosessien kannalta kriittisten koneiden ja laitteiden huoltoon.

Myyntipäällikkönä tehtäviisi kuuluu laitehuolto- ja kunnossapitopalveluiden sekä komponenttien myynti. Vastaat nimetyistä asiakkaista, tunnistat asiakastarpeet sekä edistät aktiivisesti uusien ratkaisuiden ja palveluiden myyntiä. Asiakaskunta sijaitsee Etelä-Suomen alueella. Työpisteesi sijaitsee Kotkassa, mutta voit työskennellä joustavasti Etelä-Suomen alueelta käsin.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja työssä hankittua prosessiteollisuuden tuntemusta sekä teknistä osaamista. Ominaisuuksiasi ovat motivaatio, halu oppia uutta sekä kehittyä työssäsi sekä innostava ja tavoitteellinen työote ja rohkeus kehittää asioita. Henkilönä olet aloitteellinen ja pitkäjänteinen, pystyt työskentelemään itsenäisesti ja vastaat omasta ajankäytöstäsi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, jotka takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti aikataulussa. Osallistut operatiivisen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen myynnin näkökulmasta.

KTT Tekniikka Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja KTT Tekniikka Oy:n henkilöstöedut. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja vaikuttamaan aidosti työhösi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan suoraan KTT Tekniikka Oy:n kanssa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan tehtävävään heti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa KTT Tekniikalta toimitusjohtaja Mikko Karhu p. 040 559 3340 pe 3.9. klo 12-14 sekä Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.