Senior Cloud Engineer

Työpaikat / Senior Cloud Engineer

Senior Cloud Engineer

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Kesko Oyj

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja osaatko ajatella digitaalisesti? Haluatko olla mukana luomassa merkityksellisiä asiakaskokemuksia? Tule mukaan K-ryhmään olemaan osana eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaa!

Etsimme Keskon Tietohallintoon kokenutta Senior Cloud Engineeriä vakituiseen tehtävään Helsinkiin. Tehtävässä vastuullasi on konserninlaajuisten pilvipalveluiden kehittäminen ja jatkuvuuden varmistaminen yhä tärkeämmällä strategisella painopistealueella yhtiön kehittäessä asiakkaalle näkyviä loppukäyttäjäpalvelujaan. Tehtävässä osallistutaan, suunnitellaan ja toteutetaan pilviarkkitehtuurin valittuja muutoksia osana kokenutta asiantuntijatiimiä ja johdetaan kumppaneiden sovellusylläpito- ja tukipalveluita. Kokemus projektityöskentelystä ja projektien vetämisestä on myös olennainen taito tehtävässä suoriutumiseen. K IT:ssä pääset näköalapaikalle kaupan alan teknologiatrendien jatkuvasti muuttuvaan ja monipuoliseen maailmaan. Tehtävässä toimit Keskon uudessa K-Kampuksen pääkonttorissa Helsingin Kalasatamassa. Kesko tukee myös sujuvaa monipaikka- ja etätyöskentelyä.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta löytyvän osaamista seuraavista:

 • syvää asiantuntijuutta keskeisistä pilviteknologioista (esimerkiksi Azure, AWS ja GCP)

 • kokemusta multipilviympäristöjen hallinnasta ja kehittämisestä

 • useiden vuosien kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä (ml. DevOps)

 • kokemusta IT-palveluiden hallinnasta ja kykyä johtaa IT-toimittajien työtä

 • joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta osana asiantuntijatiimiä

 • sujuvia viestintä- ja kommunikaatiovalmiuksia suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja tuntemuksen seuraavista osa-alueista:

 • aikaisempi avainrooli (arkkitehti, projektipäällikkö) pilvitransformaatio-projektissa

 • sertifikaatti/sertifikaatit Azure, AWS tai GCP-pilviteknologioista

 • taloustieteen, tietojenkäsittelyn, informaatioteknologian tai vastaava alan tutkinto, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen tehtävään vaadittu osaaminen ja motivaatio.

Rooli tarjoaa sinulle K-ryhmässä:

 • mielenkiintoisimmat mahdollisuudet kaupan alan kehittämiselle. Tehtävässä tulet toimimaan avainroolissa alansa johtavassa yrityksessä innovoiden ratkaisuja ydintoiminnoille

 • työyhteisön inspiroivan ja ammattitaitoisen tuen

 • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen isossa kansainvälisessä IT-organisaatiossa, joka tarjoaa useita erilaisia urapolkuja

Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan laajamittaisiin kauppojen modernisoinnin ja muutosten prosesseihin osana kansainvälisintä K-ryhmän aluetta. Tehtävässä onnistumiseen luovat edellytykset mahtavan ammattitaitoisen tiimin tuki ja myös koko ison kansainvälisen konsernin tuki, edut ja mahdollisuudet. Kaupan alan isot muutokset tarjoavat mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

K-ryhmä on vankka ja vastuullinen sekä jatkuvasti kehittyvä toimija kahdeksassa eri maassa. K-ryhmällä pääset rakentamaan uraasi Euroopan johtavimpien kaupan alan ammattilaisten rinnalla. K-ryhmä tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita ja uusia näkökulmia päivittäisessä tekemisessä. K-ryhmäläiset pitävät huolta toinen toisistaan, asiakkaistaan, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisää K-ryhmästä:

https://www.kesko.fi/

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään huumausainetesti.

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 24.08. – 21.09.2021 välisenä aikana Maarja Saar (etunimi.sukunimi (at) barona.fi, +358 44 4602 024).