Ohjelmistoarkkitehti - Senior Developer

Työpaikat / Ohjelmistoarkkitehti - Senior Developer

Ohjelmistoarkkitehti - Senior Developer

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Tulka Oy

Kaipaatko merkityksellistä työtä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan? Oletko kiinnostunut palvelujen tehokkuudesta ja teknologiasta? Túlka-palvelu tarjoaa ammattitulkin muutamassa sekunnissa kielimuuritilanteisiin viranomaisten ja vieraskielisten ihmisten kohdatessa. Palvelussamme yhdistyy kokonaisvaltainen palveluasenne ja uusin teknologia.

Túlkan tehtävä on mahdollistaa eri kieltä puhuvien ihmisten välinen vuorovaikutus. Kehitämme uutta teknologiaa ja -toimintamalleja, joilla asiakaskokemus paranee ja kielipalvelun toimittaminen tehostuu. Samalla luomme uutta markkinaa mahdollistamalla tulkkauksen nopeissa on-demand tilanteissa. Tuotamme kielipalveluita yli 80 kunnalle ja kaupungille, sairaanhoitopiireille sekä valtion eri toimijoille. Kielivalikoimaamme kuuluu yli 70 kieltä.

Perinteisestä poikkeava Túlka-palvelu toimii esimerkiksi mobiilisovelluksen kautta: Túlka-tulkit saavat asiakkaan tulkkauspyynnöstä viestin, heistä nopein poimii pyynnön itselleen ja tulkkaa videon tai äänen välityksellä. Asiakas saa käännöspalveluita sekä tulkkauspalvelua ennalta varaten tai välittömästi ilman ajanvarausta - uudenlaista, helppoa ja nopeaa!

Etsimme Túlkalle OHJELMISTOARKKITEHTIA/SENIOR DEVELOPERia

Tehtäväsi olisi kehittää järjestelmän AWS-pilviarkkitehtuuria entistä ylläpidettävämmäksi, luotettavammaksi ja skaalautuvammaksi. Olet myös keskeisessä roolissa kehitystiimissä osallistuen uusien palvelujen ja toiminnallisuuksien rakentamiseen sekä vanhan toiminnallisuuden parantamiseen.

Liiketoimintamme kannattavuus perustuu mitä suurimmassa määrin toimintojen automatisointiin ja tehokkuuteen. Koska asiakkaamme ovat pääasiassa julkisella puolella, integroimme palvelua isojen julkisten toimijoiden järjestelmiin.

Mitä olemme hakemassa:

Haemme henkilöä, joka on tottunut työskentelemään osana kehitystiimiä, tuntee AWS-pilvipalvelua sekä serverless-arkkitehtuuria ja kirjoittaa JavaScriptiä yhtä sujuvasti kuin puhuu suomea tai englantia. Kaikkea ei tarvitse osata, emmekä edellytä vuosikymmenien kokemusta. Tärkeintä on, että sinulta löytyy paloa kehittää omaa tuotetta, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut myös kehittämään työtapoja ja prosesseja.

Yrityksenä Túlka on jo vakiinnuttanut liiketoimintansa ja näemme edelleen paljon mahdollisuuksia kehittää ja laajentaa palvelua jopa uusien käyttäjäryhmien avuksi. Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan ihmisten väliseen kommunikointiin. Vahva verkostomme antaa kaikki edellytykset onnistua.

Herättikö ajatuksia ja kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi hakulinkin kautta CV:n, palkkatoiveen ja lyhyen esittelyn kera. Lisätietoja tehtävään antaa Barona IT:n henkilöstökonsultti Arja Martikainen ti-to 14-15 0407621564.