Varastotyöntekijäksi Kirjavälitykselle

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Kirjavälitykselle

Varastotyöntekijäksi Kirjavälitykselle

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Hyvinkää Logistiikka/kuljetus/liikenne Kirjavälitys Oy

Etsimme asiakkaamme Kirjavälitys Oy:n Hyvinkään keskustan läheisyydessä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen reippaita ja huolellisia varastotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Voit olla jo kokeneempi tekijä valmiina sitoutumaan pidempäänkin työsuhteeseen tai vasta uusia työkokemuksia etsivä työnhakija loppuvuoden kestävän sesongin ajaksi. Tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä työtä mukavassa porukassa.

Kirjavälityksen perinteikäs liiketoiminta elää kovaa kasvun aikaa ja loppuvuoden sesonkikiireisiin tarvitsemmekin merkittävästi vahvistusta porukkaamme!

Työtehtäviä ovat mm. kirjojen hyllytys, keräily- ja pakkaustehtävät. Soveltuvaa kokemusta omaavilla sekä muilla potentiaalisilla tulevilla trukinkuljettajilla on mahdollisuus käyttää osana työtä trukkeja, mutta suurimmassa osassa työtehtäviä kädet ja jalat ovat ensisijaiset työvälineesi. Aiemmasta varastokokemuksesta on siis hyötyä, mutta tärkeimmät ominaisuudet hyvälle työntekijälle ovat kuitenkin reipas ote työhön sekä huolellisuus.

Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 7-17 välille, mutta etenkin kovimpina kiireaikoina on todennäköisesti mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Odotamme, että voit aloittaa työt pian ja työskentelemään vuoden loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on tämän jälkeen halutessaan mahdollisuus myös pidempään työsopimukseen.

Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakakallion alueella ja työvuoroihin pääsee liikkumaan keskustasta myös julkisilla kulkuvälineillä, joten oma auto ei ole välttämätön.

Mikäli tunnistit olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi heti. Työt on mahdollista aloittaa sitä mukaa kun oikeita henkilöitä löytyy!