Elintarviketyöntekijöitä Kustaviin Munax Oy

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä Kustaviin Munax Oy

Elintarviketyöntekijöitä Kustaviin Munax Oy

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Kustavi Turku Raisio Naantali Kaarina Lieto Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Haemme asiakasyritykseemme Munax Oy elintarviketyöntekijöitä Kustaviin

Elintarviketyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (6-14/ 14-22).

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnantäyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Työsuhde on määräaikainen/ vakituinen valitun henkilön käytettävyydestä riippuen ja työnantajana toimii Barona Teollisuus Oy tai Munax Oy. Työssä noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta.

Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live/ Teams kautta tai puhelinhaastatteluina (tarvittaessa haastattelut voidaan järjestää toimistossamme Korona rajoitukset huomioon ottaen). Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Vanhaniementie 39, 23360 Kustavi