Työnjohtaja TNRak Oy

Työpaikat / Työnjohtaja TNRak Oy

Työnjohtaja TNRak Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Riihimäki Nurmijärvi Helsinki Hämeenlinna Rakennusala TNRak Oy

Haemme kasvavaan joukkoomme uudistuotantopuolelle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

TNRak Oy on kotimainen rakennusyhtiö, jonka perustajilla on vankka kokemus asuntojen uudisrakentamisesta Etelä-Suomessa. Toimimme Uudenmaan, pääkaupunkiseudun ja Kanta-Hämeen alueella. Konttorimme sijaitsee Hyvinkäällä. Meille on tärkeää rakentaa kohteemme laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Yrityksemme ydinosaaminen on asuntojen uudistuotanto. Rakennamme pääsääntöisesti kerrostalokohteita, mutta myös pienemmät kohteet, kuten luhti- ja rivitalot kuuluvat konseptiimme. Projektimme ovat neuvottelu- ja kilpailu-urakoita. Toimimme kohteissamme itse pääurakoitsijana. Yhtiömme on perustettu vuonna 2019. Alusta asti kasvumme vauhti on ollut huima. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 18 milj. € ja tänä vuonna arviomme mukaan noin 30 milj. €. Tarvitsemme jatkuvasti uusia rakennusalan osaajia ja toimihenkilöitä tiimiimme mukaan.

Tällä hetkellä kaipaamme riveihimme TYÖNJOHTAJAA, jolla on aikaisempaa kokemusta uudiskerrostalotuotannon puolelta. Jos olet motivoitunut alan ammattilainen, jolla pysyy työmaan langat käsissä vähän tiukemmassakin paikassa, saatat hyvinkin olla juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yrityksessä sekä erinomaiset henkilöstöedut.

Edellytämme Sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri/rakennusmestari)

  • kokemusta asuntorakentamisesta

  • kykenet vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn

  • omaat hyvät vuorovaikutustaidot

  • luemme eduksi, että Jydacom, PlaNet sekä yleiset Office -ohjelmat ovat tuttuja

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Barona Rakennus, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle yhteyshenkilölle Miska Kuljulle numeroon 050 303 8830. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen miska.kulju@barona.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.