DNA Palvelumyyjä

Työpaikat / DNA Palvelumyyjä

DNA Palvelumyyjä

Hakuaika päättyy 31.12.2021

Joensuu Jyväskylä Kajaani Kuopio Lappeenranta Oulu Rovaniemi Tampere Turku Vaasa Myyntitehtävät DNA Puhelinpalvelukeskus

DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista jengiä ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Kontaktoit rohkeasti, kartoitat kokonaisvaltaisesti!

Työssäsi kontaktoit niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita. Nykyasiakkaiden tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia palveluratkaisuja. Uusasiakkaille tarjoat uusia palveluita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Palvelumyyjänä DNA:lla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus hankkia kaupallinen tutkinto oppisopimuksella työn ohessa.

Huipputiimi ja esimiehet tukena!

DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Katso video linkin takaa ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin työkavereihin https://youtu.be/g3l4iCoKgXY.

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Millaisia ihmisiä on töissä DNA puhelinpalvelukeskuksessa ja mitä mahdollisuuksia työ antaa tekijälleen?

Valtteri pureutui aiheeseen vierailullaan Jyväskylän ja Oulun DNA puhelinpalvelukeskuksiin. Lue blogi-tekstit vierailuista linkkien takaa. https://careers.barona.fi/uravinkit/asiakas-kuulee-tyhjan-kehumisen-case-dna/ ja https://goo.gl/C4PVqj

Meillä tienataan keskimäärin 2500€/kk, 6h työpäivillä!

Työtä tehdään 30 tuntia viikossa, 6 tunnin työvuoroissa. Arkisin aamuvuoro 8.45-14.45 ja iltavuoro 14.30-20.30 sekä satunnaisesti lauantaisin 10-16. DNA mahdollistaa palvelumyyjän työssä myös etätyön tekemisen siinä vaiheessa, kun osaaminen on kehittynyt riittävälle tasolle.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työsuhde on vakituinen. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,22€/h.

Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja keskituntiansio myyjillä on yli 20€/h. Meillä tienataan siis kuuden tunnin työvuoroilla keskimäärin 2500€ palkkaa kuukaudessa ja ahkerimmat myyntitykit tekevät jopa tuplasti enemmän.

Mahdollisuus työntekijävaihtoon auringon alla!

DNA:lla on puhelinpalvelukeskus myös Espanjassa Fuengirolassa, ja työssään menestyville huippumyyjille tarjoutuu mahdollisuus hakea työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle.

Lisää fiiliksiä Fuengirolasta täältä: https://youtu.be/H9Elz6jvqb4

Menestymällä jalkaa oven väliin?

Lukaise Christerin uratarina ja inspiroidu. Miten palvelumyyjästä noustiin DNAn kehityspäälliköksi. https://careers.barona.fi/uravinkit/jalkaa-oven-valiin-ei-ole-tyoelamassa-turha-neuvo/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksia 10 kaupungissa ympäri Suomea

  • Joensuu
  • Jyväskylä
  • Kajaani
  • Kuopio
  • Lappeenranta
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Tampere
  • Turku
  • Vaasa