Kahvikonehuoltaja Joensuun alueelle

Työpaikat / Kahvikonehuoltaja Joensuun alueelle

Kahvikonehuoltaja Joensuun alueelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Asennus/huolto Asiakaspalvelu/palvelu JOBmeal Oy

Oletko iloinen ja sosiaalinen asiakaspalvelija? Haluaisitko liikkuvan työn ja hyvä kahvi on intohimosi?

Etsimme asiakkaallemme, JOBmealille, Joensuun alueelle kahviautomaattien huoltoon ja täydennykseen asiakaspalveluhenkistä työntekijää.

Työ: työhösi kuuluu asiakas- ja sosiaalitiloissa olevien kahviautomaattien huolto- ja pesutyöt sekä kahvituotteiden tilaaminen ja täydentäminen. Lisäksi työehtäviin kuuluu välipala-automaattien täyttö ja huoltotoimet.

Missä: Joensuun alueella, n. 8-10 km säteellä keskustasta

Milloin: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät ensi vuoden kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työtunnit ovat keskimäärin 16-24h/vko, mutta lomien sijaistuksen aikana työ on kokoaikaista.

Sinä: Toivomme, että olet reipas, positiivisen asenteen omaava ja asiakaspalveluhenkinen, koska kohtaat työssäsi asiakasyritysten henkilökuntaa. Olet myös oma-aloitteinen, luotettava ja pystyt itsenäiseen työhön perehdytyksen jälkeen. Parhaat valmiudet tähän tehtävään antaa aiempi kokemus esim. ravintola-alan tehtävistä. Omaksut tekniset laitteet nopeasti ja tuotteiden hyvä laatu on sinulle tärkeää. Toivomme, että sinulla olisi auto käytettävissä ja puhut sujuvaa suomen kieltä.

Palkkaus: Kotitalouskone- ja kodintekniikkahuoltoa sekä palveluautomaattialaa koskeva TES

Työn kesto: Työ alkaa perehdytyksellä ja kestää ainakin elokuun 2022 loppuun

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jos koet olet juuri sopiva henkilö tähän, laita hakemus pikaisesti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Teemme tällä hetkellä työhaastattelut pääasiassa livevideohaastatteluilla.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi