Myyjä , Sale, Savukoski

Työpaikat / Myyjä , Sale, Savukoski

Myyjä , Sale, Savukoski

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kemijärvi Rovaniemi Sodankylä Savukoski Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Koillismaan Osuuskauppa

Oletko jo paikkakunnalla asuva tai haaveillut muutosta pohjoisen taivaan alle? Haemme nyt asiakkaallemme Savukoskelle reipasta myyjää VAKITUISEEN työsuhteeseen. Työhön kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä ja moninaisia kaupan tehtäviä. Tee haaveestasi totta ja tartu haasteeseen!

Koillismaan Osuuskauppa toimii Koillismaalla ja Itä-Lapissa seitsemän kunnan alueella (Kuusamo, Kemijärvi, Taivalkoski, Pelkosenniemi, Posio, Salla ja Savukoski). Koillismaan Osuuskaupan omistaa noin 14 000 asiakasomistajaa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelu, hyllytys sekä monipuoliset kaupan tehtävät. Tunteja keskimäärin 25-30/vko.

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta meillä sinulla on mahdollisuus saada hyvää kokemusta ja kasvaa ammattilaiseksi!

Toivomme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta kaupan työstä tai intoa ja oppimisasennetta
  • reipasta, ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta
  • hyviä tietotekniikka- ja asiakaspalvelutaitoja
  • vähintään 18 vuoden ikää

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan pikimmiten sähköisen hakemuksen CV:n kera oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa , Myymäläpäällikkö Teija Lappalainen p. 040 769 5547 Marketkaupan Ryhmäpäällikkö, KOK, Mari Vartiainen p. 050 563 2034 tai Baronan Asiakkuuspäälliikkö Lasse Limma, p. 050 917 8430, lasse.limma@barona.fi.