Keräilijä

Työpaikat / Keräilijä

Keräilijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Ahkera keräilijä haussa!

K-Citymarketin myymäläkeräilyyn etsitään ahkeraa tekijää. Työtehtävänä on verkkokaupan asiakastilausten käsittely itäisen Helsingin alueella. Keräilijänä etsit tilauksen mukaiset tuotteet myymälästä ja pakkaat ne siistiin järjestykseen kuljetusta tai noutoa varten. Keräilyn lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella, myymälän asiakkaat huomioiden. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeyttä, sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön aamupainotteisissa työvuoroissa. Työvuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Paikkoja on haussa useita ja toivottu aloitus tehtävässä on 17.8.2021. Keräilyvuoroja saattaa olla myöhemmin tarjolla useammassa kuin yhdessä K-ryhmän toimipisteessä kulkuyhteydet huomioiden.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!