Myyjiä, Alepa Kauklahti, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Kauklahti, Espoo, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Kauklahti, Espoo, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Alepa huippupaikalle Kauklahteen, naapurusto saa mukavan naapurin Alepasta! Alepa Kauklahti avataan lokakuussa 2021 idylliseen miljööseen kävelymatkan päähän juna-asemasta. ”Kökkelin” kasvatti Tiina on valmiina nostamaan alueen palvelut aivan uudelle tasolle. nyt etsimme Tiinan tueksi huipputiimiä, joilla on samanlaiset kunnianhimoiset tavoitteet.

Miten onnistumme yhdessä?

Emme odota, että olisit yli-ihminen, joka osaa tai oppii kaiken heti, vaan kaipaamme tiimiimme reippaita, toisiaan tukevia, rohkeita ratkaisijoita. tiimipelaajia, jotka laittavat iloisella asenteella oman persoonansa peliin yhteisen tavoitteemme eteen.

Jos omaat reippaan luonteen ja tykkäät työnteon lomassa jutella mukavan naapurin tapaan asiakkaiden kanssa ja olet huippu työkaveri, niin nyt on aika hakea meidän tiimiin!

Alepassa pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, sillä asiakaspalvelun lisäksi päivittäisiin työtehtäviimme kuuluu muun muassa kuorman purkua, kassatyötä, salaattibaarista, appelsiinimehukoneesta ja paistopisteestä huolehtimista ja paljon muuta monipuolista tekemistä. Jos et vielä kaikkea osaa, niin ei hätää, me kyllä opetamme.

Me kaipaamme sinulta intoa kehittyä ja oppia uutta vaihtelevassa vuorotyössä. Alepa Kauklahti palvelee iloisella asenteella ma-la klo 6-24 ja su klo 9-24.

Oletko Sinä yksi meistä? Haemme porukkaamme 18 vuotta täyttäneitä myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla.

Vielä yksi juttu - HOK-Elannolla/S-ryhmällä muuten poikkeuksellisen erinomaiset henkilökuntaedut!

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kuninkaankartanontie 11, 02780 Espoo