Aikatauluttaja teollisuuden projektiin

Työpaikat / Aikatauluttaja teollisuuden projektiin

Aikatauluttaja teollisuuden projektiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rauma Pori Turku Tampere Hämeenlinna Uusikaupunki Teollisuus/tuotanto Tekniikka Asennus/huolto

Etsimme asiakkaallemme aikatauluttajaa teollisuuden projektiin Raumalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian. Projektin kesto on arviolta 1,5 vuotta ja hyvin hoidetut projektin aikaiset työt voivat avata mahdollisuuksia työskennellä vastaavissa tehtävissä myös projektin jälkeen. Tehtävä soveltuu myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme tarvittaessa majoituksen projektikohteen läheisyydestä.

Aikatauluttajan tehtävässä vastaat teollisuushankkeen pääprojektin ja sen merkittävimpien osaprojektien päivittäisen aikataulun seurannasta aina käyttöönottovaiheeseen saakka. Seuraat käynnissä olevien urakoiden etenemistä aikataulullisesti ja teet tärkeitä lyhyen kantaman muutoksia aikatauluun aina tarvittaessa. Osallistut urakoitsija-, työmaa- ja viikkopalavereihin ja raportoit viikoittain aikataulujen pitävyydestä.

Hakijalta odotamme:

  • tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
  • aikaisempaa kokemusta projektiaikataulutuksen/vast. tehtävistä
  • hyviä IT-taitoja sekä projektinhallinnan ja aikataulutuksen työkalujen tuntemusta (esim. MS Project)
  • hyvää paineensietokykyä ja hyviä kommunikointitaitoja
  • kykyä kommunikoida niin suomen kuin englannin kielellä
  • kykyä joustaa tarpeen tullen työajoissa projektin kiireellisimpinä hetkinä.

Eduksi katsomme:

  • muun tehtävän menestyksekästä hoitamista tukevan koulutuksen ja työkokemuksen.

Etsimällämme henkilöllä on ennakkoluuloton asenne, hyvä paineensietokyky sekä halua oppia uutta, minkä lisäksi hänen toimintaansa kuvaavat vastuuntuntoisuus, oma-aloitteisuus ja yhteistyökykyisyys.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja tekijäänsä haastavan tiivistahtisen projektitehtävän, jossa vastuuta on taatusti tarjolla. Pääset seuraamaan projektin toteutumista aitiopaikalta ja laittamaan itsesi likoon erilaisten sidosryhmien kanssa ja näin kehittämään osaamistasi edelleen. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian ja projektin kesto on arviolta 1,5 vuotta. Hyvin hoidetut projektin aikaiset työt voivat avata mahdollisuuksia työskennellä vastaavissa tehtävissä myös projektin jälkeen. Tehtävä soveltuu myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme tarvittaessa majoituksen projektikohteen läheisyydestä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa, p. 050 471 3321, s-posti perttu.piispa@barona.fi